Vad kostar det att annonsera på Hemnet?
Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Vad kostar det att annonsera på Hemnet?

På Hemnet – som är Sveriges största bostadssajt – annonseras de flesta bostadsförsäljningar ut. Praktiskt taget alla mäklarkedjor i Sverige använder Hemnet för att marknadsföra sina bostadsförsäljningar.

Det kan även vara bra att veta att det är du som bostadssäljare som betalar för annonseringen, inte mäklaren.

vad kostar annonsering på hemnet

Hur mycket kostar en annons på Hemnet?

Priset för en annons på Hemnet beror på vilket annonspaket man väljer samt bostadens utgångspris och var i landet bostaden ligger. Här kan du beräkna priset för din Hemnet-annons: Hemnets priskalkylator

Är det jag eller mäklaren som står för Hemnet-kostnaden?

I samband med att mäklaren publicerar din bostadsannons på Hemnet, så skickar Hemnet ut ett mejl till dig. I mejlet väljer du vilket annonseringspaket du vill köpa: Hemnet Bas, Hemnet Plus eller Hemnet Premium. Det är alltså du som står för kostnaden för att lägga ut din bostad på Hemnet.

Det finns dock vissa mäklare som tar på sig kostnaden för att lägga ut annonsen på Hemnet.

Kan man som privatperson annonsera på Hemnet?

Nej. Du som privatperson kan inte annonsera ut din bostad på Hemnet själv, utan du måste anlita en fastighetsmäklare som är registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Tips!

Behöver du hjälp att hitta en bra mäklare? MäklarOfferter hjälper dig att kostnadsfritt jämföra olika mäklare och deras arvoden. Tjänsten är gratis och ej bindande: Jämför mäklare gratis!