Tjänsten är gratis

Inga förpliktelser

Spara tid & pengar

Få högre försäljningspris

Jämför mäklare i Örebro!

Mäklare Örebro - jämför offerter gratis

Söker du mäklare i Örebro? MäklarOfferter hjälper bostadssäljare att jämföra mäklare kostnadsfritt! Fyll i formuläret nedan, så får du kostnadsförslag från olika mäklare i Örebro.


Samtliga mäklare har kvalitetssäkrats genom Fastighetsmäklarinspektionen.
Du är inte tvungen att anlita någon, bara för att du jämför mäklare.

Jämför mäklare i Örebro

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst av mäklare.
Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte att anlita någon av mäklarna.

1. Beskriv din bostad

2. Få erbjudanden från mäklare

3. Jämför mäklare

Beskriv bostaden du vill sälja

  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Radhus/parhus
  • Fritidshus
  • Tomt

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Vad är MäklarOfferter?

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som vill hitta och jämföra mäklare när du ska sälja din bostad. Det enda du behöver göra är att beskriva vilken typ av fastighet du vill sälja, så får du sedan upp till fem gratis offerter från olika mäklare, som du kan välja mellan.

Tjänsten är rikstäckande så vi kan hjälpa dig att jämföra mäklare var du än bor. Våra anslutna fastighetsmäklare jobbar med alla typer av objekt och kan hjälpa dig att sälja din bostadsrätt, villa, radhus, parhus, fritidshus eller tomt.

Alla anslutna mäklare är kvalitetssäkrade genom fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferter på Facebook

Kvalitetssäkrade mäklare

MäklarOfferter samlar löpande in omdömen om mäklare för att du som bostadssäljare ska kunna känna dig trygg. MäklarOfferter kräver att mäklare som vill ansluta sig är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferters kreditvärdighet

MäklarOfferter Sverige AB är kreditvärdigt enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Kreditvärdigheten grundas på flertalet nyckeltal och övriga skötsamhetsfaktorer.

Jämför fastighetsmäklare i Örebro

Vi på MäklarOfferter hjälper dig att jämföra några av de bästa och mest lämpade mäklarna i Örebro. Du kommer spara enormt mycket tid. Du slipper kontakta en stor mängd mäklare i Örebro och stadens närområde, vars kunskaper och erfarenheter kanske inte alls stämmer överens med den fastighet som du ska sälja.

Om du som boendesäljare precis har börjat kika på alla de annonser och reklaminslag som finns från mäklare i Örebro vet du, precis som om vi, att det finns en del att välja mellan. Hur vet du vilken typ av mäklare som passar just din typ av fastighet? Det är en väldigt svår fråga, speciellt för den som utan kunskap eller tidigare erfarenhet precis tagit på sig detta stora uppdrag.

Förutom att fylla i vårt formulär där du beskriver din fastighet och ger oss information angående objektet så behöver du faktiskt inte lyfta ett finger. Med denna information får upp till fem ambitiösa mäklare i Örebro, möjligheten att erbjuda dig sina tjänster. Därefter får du själv möjligheten att jämföra och välja mellan dessa förslag. Det är du som i slutändan väljer vilken av dessa mäklare i Örebro som du senare vill arbeta med. Du har inget krav att anlita någon av mäklarna.

Det som är så fantastiskt bra med vår tjänst är att du sparar både pengar och tid eftersom du varken behöver ta ledigt från jobb för att ta dig och träffa olika mäklare i Örebro eller anlita extra hjälp som ser till barnen medan du spenderar eftermiddagarna vid datorskärmen eller med telefonen konstant klistrad mot örat. Vår tjänst för dig som önskar sälja en fastighet är helt gratis och du kan använda din vinst till att investera i ditt nya drömhus.

Det finns alltid en risk att man i slutändan anlitar en mäklare som inte riktigt möter ens förväntningar. Kanske kunde denna ha gjort ett bättre arbete under visningen, kanske saknades specifika kunskaper angående just din fastighet eller så blev vinsten inte så bra som du förväntade dig. Det finns hundratals faktorer som avgör om den mäklare i Örebro som du anlitar är tillräckligt specialiserad och skicklig för att maximera din vinst, och att hitta rätt på egen hand är inte enkelt.

MäklarOfferters stora nätverk av hungriga och skickliga mäklare i Örebro är brett och väldigt lättillgänglig för dig som säljare. Med oss kan du vara säker på att den mäklare som du till slut beslutar dig för att anlita är seriös inom sitt yrke. Att hen inte bara vill sälja din fastighet, utan också vill lämna dig nöjd och belåten som kund är en självklarhet. Vi är noggranna med att endast acceptera mäklare i Örebro som är professionella och seriösa.

Fler försäljningsmöjligheter till mäklare i Örebro

Som mäklare i Örebro dyker det ofta upp nya tillfällen och nya objekt som tilltalar dig mer än andra. En stor del av yrket är den ständiga jakten på objekt. Det är den delen av jobbet som du gärna hade kunnat överlåta till någon annan så att du kan koncentrera dig på själva säljdelen. Det är ju trots allt den som är lönsam, rolig och givande.

MäklarOfferter erbjuder dig som aktiv mäklare i Örebro en unik chans att vara en del av vårt nätverk. Det betyder att du låter oss finna ditt nästa projekt. Bland alla våra kunder som önskar sälja fastigheter kan vi erbjuda dig de objekt som du drömmer om. Baserat på din kunskap, tidigare erfarenheter inom branschen och vad för typ av fastighet du drömmer om att sälja i framtiden erbjuder vi dig de som matchar din profil allra bäst och föreslår dessa till dig. Efter att du har gett oss den nödvändiga informationen är det egentligen bara för dig att luta dig tillbaka och invänta våra förslag.