MäklarOfferter
Sälja bostad?

Jämför & hitta bästa mäklaren i Uppsala

Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17300+ omdömen
Vita lägenhetshus

Så jämför du mäklare

MäklarOfferter hjälper dig att jämföra och hitta den bästa mäklaren i fyra enkla steg.

Beskriv bostaden du vill sälja
Beskriv bostaden du vill sälja
Vi matchar dig med mäklare
Vi matchar dig med mäklare
Mäklare visar intresse
Mäklare visar intresse
Jämför och välj bästa mäklaren
Jämför och välj bästa mäklaren

Fyll i formuläret för att jämföra mäklare

Tjänsten är helt gratis och ej bindande

Pil ner

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor. Dina uppgifter hanteras säkert enligt integritetspolicyn.

Vill du söka mäklare själv?
Hitta alla mäklare i Uppsala

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisJämför mäklarePil
Varför välja oss?

Detta får tiotusentals bostadssäljare att välja MäklarOfferter

HjärtaHitta bästa mäklarenPil

Med MäklarOfferters unika matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning.

Graf med pil uppåtFå högre försäljningsprisPil

Med rätt mäklare får du bättre betalt för din bostad.

KvalitetssäkringKvalitetssäkrade mäklarePil

MäklarOfferter kvalitetssäkrar mäklare kontinuerligt genom att göra telefonintervjuer med bostadssäljare och ta in omdömen om mäklarna. Alla mäklare är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

SpargrisDu sparar tid och pengarPil

Med MäklarOfferters matchningstjänst slipper du leta mäklare själv och får erbjudanden från upp till fem olika mäklare att jämföra mellan.

StjärnaDrivna och engagerade mäklarePil

Du blir kontaktad av mäklare som visat intresse för just din specifika bostad.

SolHelt oberoendePil

MäklarOfferter tjänar inte på att förmedla eller rekommendera någon specifik mäklare. Vi ger dig det bästa beslutsunderlaget, men du väljer själv vilken mäklare som är rätt för dig.

FjärilEj bindandePil

Du är inte bunden att anlita någon av mäklarna som vi förmedlar.

Glad smileyTjänsten är gratis!Pil

MäklarOfferter är helt gratis för dig som är bostadssäljare.

Mäklare Uppsala - hitta, jämför och välj bästa mäklaren

Välkommen till MäklarOfferter, din pålitliga resurs för att hitta, jämföra och välja den bästa mäklaren för din bostadsaffär i Uppsala. Oavsett om du är på väg att sälja din nuvarande bostad eller söker efter drömhemmet, förstår vi att processen att välja en mäklare kan vara komplex och tidskrävande. Därför finns vi här för att erbjuda en smidig och transparent tjänst som tar hänsyn till dina unika behov och önskemål när det gäller att navigera på bostadsmarknaden i Uppsala. Med vår omfattande databas och kvalitetssäkrade mäklaromdömen kan du enkelt hitta en mäklare som inte bara har djupgående kunskap om Uppsalas olika områden, utan som också aktivt arbetar för att uppnå bästa möjliga resultat för dig.

Hitta mäklare i Uppsala

När det är dags att köpa eller sälja bostad i Uppsala, är valet av rätt mäklare avgörande. MäklarOfferter är det ultimata verktyget för dig som söker en pålitlig och kunnig mäklare i Uppsala. Med vår omfattande och dagligen uppdaterade mäklardatabas har vi skapat en plattform där du enkelt kan navigera bland Uppsalas mest kompetenta mäklare, anpassade efter just dina behov.

Uppsala, med dess rika historia och livliga studentliv, erbjuder ett brett utbud av bostadsområden som passar olika livsstilar. Från det pulserande stadslivet centralt, till de lugnare familjevänliga områden som Luthagen, Fålhagen och Eriksberg, finns det mäklare specialiserade på en mångfald av områden och bostadstyper. MäklarOfferter gör det enkelt att hitta en mäklare med expertis just inom det område i Uppsala där du önskar köpa eller sälja din bostad.

Att använda MäklarOfferter innebär att du får tillgång till detaljerade mäklarprofiler där du kan läsa om varje mäklares specifika tjänster och erbjudanden. Det är viktigt att du känner förtroende för din mäklare, därför erbjuder vi även verifierade mäklaromdömen som säkerställer äktheten och hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut.

Vi förstår att kostnaden för en mäklartjänst är en avgörande faktor. Därför har vi utvecklat Sveriges mest omfattande mäklararvodesstatistik, som ger dig en tydlig bild av vad som är rimligt att betala i arvode för mäklartjänster i Uppsala. På så sätt kan du jämföra och välja en mäklare som inte bara har rätt kompetens utan även erbjuder ett konkurrenskraftigt pris.

Vår jämförelsetjänst är det mest effektiva sättet att jämföra mäklare i Uppsala. Genom att matcha bostadssäljare med rätt mäklare ser vi till att du får bästa möjliga förutsättningar för en framgångsrik bostadsaffär. Oavsett om du letar efter en mäklare för en charmig sekelskifteslägenhet i centrala Uppsala eller en rymlig villa i det grönskande Gottsunda, har MäklarOfferter verktygen och informationen för att hjälpa dig att hitta din ideala mäklarpartner.

Förutom att förenkla processen att hitta mäklare i Uppsala, har MäklarOfferter även samlat en stor mängd artiklar och information om allt som rör bostadsmarknaden. Från juridiska och ekonomiska frågor till tips och råd om bostadsförsäljningar och bostadsköp, är vår plattform designad för att vara din guide genom hela processen.

Att hitta rätt mäklare i Uppsala behöver inte vara en komplicerad process. MäklarOfferter ger dig tillgång till all nödvändig information och de bästa verktygen för att göra ditt mäklarval enkelt och tryggt. Ta del av vår expertis och upplev skillnaden med en plattform som är skapad för att förenkla ditt liv som bostadssäljare eller köpare i Uppsala.

Jämför Mäklare i Uppsala

Att jämföra mäklare i Uppsala kan kännas som en oöverskådlig uppgift med tanke på de många alternativ som finns tillgängliga. MäklarOfferter förenklar processen betydligt genom att erbjuda en jämförelsetjänst som är skräddarsydd för att möta just dina behov när det kommer till att köpa eller sälja din bostad. Vi har samlat Uppsalas främsta mäklare och presenterar dem på ett översiktligt sätt så att du kan jämföra deras erbjudanden, expertområden och mäklararvoden. Med vår tjänst blir det enklare att skapa dig en uppfattning om vilka mäklare som har just den lokalkännedom och de kvalifikationer som krävs för att lyckas på Uppsalas dynamiska bostadsmarknad.

Välja Mäklare i Uppsala

När du har jämfört mäklare i Uppsala är nästa steg att välja den som bäst passar för dina specifika behov. På MäklarOfferter hjälper vi dig att göra ett informerat val genom att tillhandahålla detaljerade mäklarprofiler som inkluderar kontaktuppgifter, tjänstebeskrivningar och kundomdömen. Vi förstår vikten av att hitta en mäklare som inte bara är kunnig om Uppsalas olika bostadsområden utan som också förstår dina personliga önskemål och behov. Våra profiler ger dig insyn i varje mäklares unika försäljningsstrategier och deras framgångshistorier, så att du kan göra ett välgrundat val och känna dig trygg i ditt beslut.

Anlita Mäklare i Uppsala

När du har jämfört och valt din mäklare i Uppsala är det dags att anlita tjänsten. Använd MäklarOfferters plattform för att enkelt ta det sista steget och initiera kontakt med din utvalda mäklare. Vår jämförelsetjänst gör det inte bara möjligt att jämföra och välja utan också att anlita den bästa mäklaren för just din bostadsaffär. Vi underlättar anlitandeprocessen genom att ge dig all den hjälp och stöd du behöver för att komma i kontakt med mäklaren och inleda en framgångsrik försäljning eller ett köp. Med MäklarOfferter kan du känna dig trygg i att du tar ett steg framåt med en mäklare som är engagerad i att hjälpa dig uppnå dina mål på bostadsmarknaden i Uppsala.

Sälja bostad i Uppsala

Att sälja en bostad i Uppsala är en stor affär som kräver noggrann planering, expertkunskap och en förståelse för den lokala bostadsmarknaden. Uppsala, en stad känd för sin charmiga stadskärna, framstående universitet och rika kulturliv, erbjuder en marknad där bostäder ofta är eftertraktade och där rätt strategi kan göra stor skillnad. När du beslutar dig för att sälja din bostad i denna livliga stad, är det viktigt att samarbeta med en mäklare som inte bara kan värdera din bostad korrekt utan också effektivt kan marknadsföra och förmedla den till potentiella köpare.

Processen att sälja din bostad i Uppsala börjar med en korrekt och marknadsmässig värdering. En mäklare med expertis inom det lokala bostadsmarknadsläget och erfarenhet av liknande objekt kommer att ge dig den bästa uppskattningen av vad din fastighet är värd. Att välja en mäklare som kan värdera bostaden i Uppsala är avgörande, eftersom det lägger grunden för en framgångsrik försäljning. En välgrundad värdering hjälper dig att prissätta din bostad konkurrenskraftigt och lockande för köpare, samtidigt som du ser till att du inte säljer till ett lägre pris än vad marknaden tillåter.

Erfarna mäklare i Uppsala använder sig av en rad olika verktyg och metoder för att bedöma din bostads värde. De tar hänsyn till allt från bostadens skick, läge och storlek till aktuella marknadstrender och jämförbara försäljningar i området. Genom att använda sig av dessa data kan mäklaren ge dig en noggrann och trovärdig värdering som du kan använda som utgångspunkt för din försäljning.

När du har fått din bostad värderad och är redo att gå vidare med försäljningen, är det dags att formulera en marknadsföringsplan och förbereda din bostad för visningar. En mäklare som är specialiserad på att sälja bostäder i Uppsala kommer att ha en välutvecklad strategi för att nå ut till rätt köpare, inklusive professionell fotografering, listning på populära fastighetswebbplatser och kanske till och med virtuella turer som kan locka intressenter från både närområdet och längre avstånd.

Slutligen är det viktigt att du arbetar med en mäklare som erbjuder stöd genom hela försäljningsprocessen, från värdering till slutförandet av försäljningen. Rätt mäklare kommer att navigera dig genom förhandlingar, kontrakt och juridiska frågor, allt för att säkerställa en smidig och framgångsrik affär.

Om du är redo att ta steget och sälja din bostad i Uppsala, låt en professionell mäklare värdera din bostad och guida dig genom processen. Med rätt expertis och rådgivning kan du maximera din bostads potential på marknaden och säkerställa att din försäljning blir så lönsam och stressfri som möjligt.

Hitta mäklare i andra områden

Oavsett var i Uppsala län du befinner dig, är att hitta rätt mäklare en kritisk del av processen att köpa eller sälja en bostad. Varje område har sina unika egenskaper och bostadsmarknader, vilket kräver specifik kunskap och expertis. I denna omfattande guide tar vi dig genom nyckelfaktorerna att tänka på när du söker efter mäklare i olika områden, såsom Enköping, Håbo, Heby, och vidare till Knivsta och de kustnära pärlorna Öregrund och Östhammar. Vi kommer att framhäva betydelsen av lokal insikt och hur den påverkar bostadsaffärer i varje unikt samhälle, från de tätbefolkade centralorterna till de idylliska landsbygderna i Uppsala län.

Mäklare Enköping

När du söker efter en mäklare i Enköping, vill du hitta någon som har god lokalkännedom om stadens bostadsområden, från de centrala delarna med närhet till Enköpings vackra parker till familjevänliga områden som Fanna och Bredsand. Enköping, som ofta kallas för Sveriges närmaste stad på grund av sitt centrala läge, erbjuder en blandning av bostadstyper, från attraktiva nyproduktioner till charmiga äldre hus. En erfaren mäklare i Enköping kan hjälpa dig att navigera på bostadsmarknaden, oavsett om du säljer eller köper, och ge dig rätt vägledning genom hela processen.

Mäklare Håbo

I Håbo kommun, med dess naturnära områden och trevliga bostadsmiljöer, är det viktigt att välja en mäklare i Håbo som har en djupgående förståelse för de lokala förhållandena. Från Bålsta, som är kommunens centralort, till mindre orter och natursköna bostadsområden, erbjuder Håbo en varierad bostadsmarknad. Den rätta mäklaren kommer att ha de bästa förutsättningarna att värdera och marknadsföra din fastighet, oavsett om det är en villa vid Mälaren eller en lägenhet nära pendeltågsstationen.

Mäklare Heby

Att finna en mäklare i Heby innebär att hitta en partner som kan vägleda dig genom de unika aspekterna av att köpa eller sälja bostad i denna del av Uppsala län. Heby erbjuder en lugn och småskalig bostadsmiljö, där du kan finna allt från välbevarade villor till moderna bostadsrätter. Lokalkännedom är nyckeln här, och en mäklare som är väl insatt i Heby och dess omgivningar kan ge dig det stöd och de råd som behövs för en framgångsrik affär.

Mäklare Knivsta

Knivsta, känd för sin snabba tillväxt och närhet till såväl Stockholm som Uppsala, lockar med sin attraktiva bostadsmarknad. Att hitta en mäklare i Knivsta som är uppdaterad på den senaste utvecklingen och som har koll på populära områden som Alsike och Centrum är avgörande. Med en dynamisk bostadsmarknad behöver du en mäklare som kan ge dig råd om rätt prisnivåer och som förstår hur man bäst presenterar din fastighet för potentiella köpare.

Mäklare Östhammar

Östhammar, med sina pittoreska kustnära samhällen och levande landsbygd, är ett attraktivt val för många som söker en bostad i en lugnare miljö. En mäklare i Östhammar bör ha en god förståelse för lokala trender och förstå sig på områden som Gimo, Öregrund och Östhammar stad. Genom att välja en mäklare med rätt expertis kan du försäkra dig om att du får hjälp att hitta rätt köpare eller bostad i detta vackra område av Uppsala län.

Mäklare Tierp

Tierps kommun erbjuder en mångsidig bostadsmarknad, från centrala Tierp med sitt utbud av tjänster och kommunikationer till mindre orter och landsbygd. En mäklare i Tierp bör vara bekant med de olika delarna av kommunen och ha kunskap om allt från det lokala bostadsutbudet till kommunens utvecklingsplaner. Denna insikt är ovärderlig både för köpare och säljare som vill förstå vad som gör varje del av Tierp unik.

Mäklare Bålsta

Bålsta, som utgör en viktig del av Håbo kommun, är ett område i tillväxt med goda pendelmöjligheter till både Stockholm och Uppsala. Här är det viktigt att ha en mäklare i Bålsta som kan vägleda dig genom de olika bostadsalternativen, från centralt belägna lägenheter till rymliga villor i utkanten. Mäklaren bör vara väl insatt i såväl lokala som regionala bostadstrender och kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för dina specifika behov.

Mäklare Skutskär

Skutskär, beläget i Älvkarleby kommun, är ett samhälle med en stark industrihistoria och en stabil bostadsmarknad. När du letar efter en mäklare i Skutskär är det viktigt att välja någon som känner till områdets karaktär och som kan ge dig de bästa råden, oavsett om du är intresserad av lägenheter eller villor. En bra mäklare kommer att ha en djup förståelse för Skutskärs attraktivitet och kunna hjälpa dig att nå rätt målgrupp.

Mäklare Öregrund

Öregrund, med sin idylliska skärgårdsmiljö och charmiga trähus, är en pärla för den som söker en unik bostad. Att hitta en mäklare i Öregrund som är specialiserad på just denna typ av marknad är avgörande för att uppnå en framgångsrik bostadsaffär. Mäklaren ska ha fingertoppskänsla för hur man marknadsför bostäder i detta område och förstå sig på de specifika förutsättningarna som kustnära fastigheter innebär.

Mäklare Örsundsbro

Örsundsbro är en attraktiv ort för de som söker en harmonisk livsstil nära naturen, utan att ge avkall på närheten till större städer som Uppsala och Stockholm. En mäklare i Örsundsbro bör vara insatt i lokalbefolkningens preferenser och känna till områdets olika bostadsområden. En god kännedom om såväl villor som lägenheter och radhus är nödvändig för att kunna erbjuda den bästa servicen.

Mäklare Österbybruk

Österbybruk, känt för sitt industrihistoriska arv och natursköna omgivningar, erbjuder ett liv i lugn och ro. Här är det viktigt att din mäklare i Österbybruk förstår områdets unika karaktär och kan förmedla dess charm till potentiella köpare. Erfarenhet och lokal expertis är nyckeln till att framgångsrikt sälja eller köpa bostad i detta område.

Mäklare Östervåla

Östervåla, med sitt lantliga läge och lugna tempo, är perfekt för den som söker en tillvaro bortom stadens brus. Att hitta en mäklare i Östervåla som har god insyn i områdets bostadsmarknad och som kan ge dig en realistisk bild av vad som är möjligt, är värdefullt vare sig du vill sälja din nuvarande bostad eller hitta ditt nya drömhem. En mäklare med rätt lokalkunskap kommer att kunna vägleda dig genom varje steg i din bostadsaffär.

Samarbetspartners

Vår matchningstjänst matchar dig med mäklare från alla dessa kedjor och många fler.

Erik Olsson Fastighetsförmedling
HusmanHagberg
SkandiaMäklarna
Mäklarhuset
Bjurfors
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling
Fastighetsbyrån
Fastighetsmäklarna
Stadshem Fastighetsmäkleri
Riksmäklaren
Valvet Mäklarfirma
Alicia Edelman
Tradition Fastighetsmäklare
Magnusson Fastighetsmäkleri
Skeppsholmen Sotheby's international Realty
Properties & Partners Fastighetsmäklare
Widerlöv
Mäklarringen
BOSTHLM
MOHV
Croisette Real Estate Partner
Svenska Mäklarhuset
Notar
Jakobssons
Jenni Nyström Fastighetsförmedling
Lejons Mäkleri
Mäklargården
Diplomat Fastighetsmäkleri
Entré Fastighetsförmedling
Unika Hem
Norrlandsmäklarna
ROI Fastighetsmäkleri
Kjell Johansson Fastighetsbyrå
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
Boporten
Askengren Fastighetsmäklare
Anna Ski Mäkleri
Mäklarna Ekström & Co
Bolaget Fastighetsförmedling
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
Behrer & Partners Fastighetsmäkleri
Alexander White
Bergets Ro
Hälsinglands Fastighetsbyrå
Pontuz Löfgren
URBAN by ESNY
Karlsson & Uddare
Wrede Fastighetsmäkleri
Bülow & Lind

Hitta mäklare

Söker du mäklare på en annan plats än Uppsala?

Kartmarkering
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare