Mäklare? Få fler försäljningar!

Mäklare? Få fler försäljningar!

Gör en intresseanmälan

Ansökan är inte bindande. För att ansluta sig till MäklarOfferter måste man vara registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen. MäklarOfferter förbehåller sig rätten att neka ansökningar om sökanden ej uppfyller våra kvalitetskrav. Genom att göra en intresseanmälan godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter.

MäklarOfferter förmedlar tusentals bostadssäljare varje år och våra ansluta mäklarbyråer får allt!

Mäklare? Få fler försäljningar!


MäklarOfferter är Sveriges största oberoende förmedlare av bostadssäljare till mäklarbranschen och används idag av en stor del av Sveriges mäklare. Mäklarkontor från samtliga stora mäklarkedjor, flera av landets lyxmäklare samt många mindre byråer använder sig löpande av MäklarOfferter.

MäklarOfferter förmedlar årligen en betydande del av alla bostadsförsäljningar som görs i Sverige. Alla objekt som vi förmedlar är kontrollerade att det är riktiga bostadssäljare som ska sälja inom en snar framtid!

Våra bostadssäljare vill hitta den bästa mäklaren till sina försäljningar. Du får därför en personlig kontakt med bostadssäljarna där du kan motivera dina tjänster och arvoden.

  • Brännheta bostadssäljare - bekräftat försäljningsbehov.
  • Hög kvalitet - bostadssäljarna kommer frivilligt till oss.
  • Stora volymer - tusentals objekt årligen.
  • Etablerad verksamhet - mäklare från alla stora mäklarkedjor och många enskilda byråer använder MäklarOfferter löpande.
  • Vi rör ingen del av ditt arvode - du behåller allt.
Så fungerar det
1 Anslut dig till MäklarOfferter
2 Se alla bostadssäljare som vill anlita mäklare
3 Ta in försäljningar