Tjänsten är gratis

Inga förpliktelser

Spara tid & pengar

Få högre försäljningspris

Jämför mäklare i Stockholm!

Mäklare Stockholm - jämför mäklare

MäklarOfferter hjälper bostadssäljare att hitta och jämföra mäklare helt gratis! Fyll i formuläret nedan, så blir du kontaktad av olika mäklare i Stockholm.


Samtliga mäklare är kvalitetssäkrade genom Fastighetsmäklarinspektionen.
Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av mäklarna!

Jämför mäklare i Stockholm

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst av mäklare.
Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte att anlita någon av mäklarna.

1. Beskriv din bostad

2. Få erbjudanden från mäklare

3. Jämför mäklare

Beskriv bostaden du vill sälja

  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Radhus/parhus
  • Fritidshus
  • Tomt

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Vad är MäklarOfferter?

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som vill hitta och jämföra mäklare när du ska sälja din bostad. Det enda du behöver göra är att beskriva vilken typ av fastighet du vill sälja, så får du sedan upp till fem gratis offerter från olika mäklare, som du kan välja mellan.

Tjänsten är rikstäckande så vi kan hjälpa dig att jämföra mäklare var du än bor. Våra anslutna fastighetsmäklare jobbar med alla typer av objekt och kan hjälpa dig att sälja din bostadsrätt, villa, radhus, parhus, fritidshus eller tomt.

Alla anslutna mäklare är kvalitetssäkrade genom fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferter på Facebook

Kvalitetssäkrade mäklare

MäklarOfferter samlar löpande in omdömen om mäklare för att du som bostadssäljare ska kunna känna dig trygg. MäklarOfferter kräver att mäklare som vill ansluta sig är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferters kreditvärdighet

MäklarOfferter Sverige AB är kreditvärdigt enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Kreditvärdigheten grundas på flertalet nyckeltal och övriga skötsamhetsfaktorer.

Hitta bästa mäklarna i Stockholm

Att finna rätt mäklare till rätt fastighet är ofta en tidskrävande process och något man gärna hade överlåtit till någon annan. Med så många olika mäklare i Stockholm, som alla har olika erfarenheter och bakgrunder samt erbjuder sina egna paketpriser, kan det vara både förvirrande och nervöst. Det finns gott om bra mäklare till bra priser därute, men det finns också mindre seriösa företag som inte värnar om sitt rykte lika gott.

Med vår kunskap och vårt nätverk av professionella mäklare i Stockholm kan vi förenkla denna betungande uppgift, samtidigt som du får en möjlighet att finna en mäklare som är engagerad och specialiserad på just din typ av fastighet. I slutänden sparar du tid och pengar.

Att finna rätt mäklare är lika svårt som det är viktigt för din stora försäljning. Rätt mäklare kan göra avsevärd skillnad och din vinst kan öka radikalt. MäklarOfferter samarbetar endast med seriösa mäklare i Stockholm och i stadens närområde. Det betyder att du som kund får kontakt med mäklare som både värnar om dig som kund och sitt goda rykte.

Så här funkar det att jämföra mäklare

När du använder dig av MäklarOfferter får du tillgång till ett otroligt brett nätverk av engagerade och populära mäklare i Stockholm. Du får en chans att beskriva vilken typ av fastighet du vill sälja och vad du exakt förväntar dig att mäklaren ska utföra. Detaljerad och riklig information angående arbetet ger det allra bästa resultatet. När du tagit emot och studerat de olika offerterna kan du själv bestämma dig för vem du vill samarbeta med. Vi på MäklarOfferter är både väldigt glada och stolta över att kunna erbjuda vår högst effektiva tjänst som sparar både pengar och tid åt dig, helt gratis. Vi tycker inte att det ska kosta dig som kund något att jämföra mäklare.

Är du mäklare i Stockholm?

Att ständigt leta efter nya projekt kan vara ett stressigt moment i jobbet. Att som mäklare i Stockholm använda dig av MäklarOfferter och våra tjänster kommer inte bara spara otroligt mycket tid åt dig, utan öppnar även upp många nya dörrar som leder till lönsamma och intressanta objekt.

Om du väljer att samarbeta med oss och vara en del av vår samling högst professionella mäklare, kommer du kunna utnyttja vårt breda nätverk av kunder i området. Aktivt levererar vi kontrollerade bostadssäljare vi tror passar dig och ditt företag. Kostnaden dras först när du finner något intressant objekt och bestämmer dig för att kontakta denna kund.

Tveka inte att kontakta oss om du vill tillhandahålla mer specifik information om just ditt område och vad vi kan göra för dig. Det finns många spännande uppdrag för dig som mäklare i Stockholm och vi finner dem åt dig!

MäklarOfferter - vår vision

Idag växer vi och vår plattform fortfarande snabbare än någon hade kunnat förutspå. Det är vi väldigt nöjda över och det ger oss mer energi till att arbeta för att uppnå vår vision - att skapa och bli det naturliga valet för alla, vare sig man är bostadssäljare eller mäklare i Stockholm. Att förenkla vardagen för Sveriges befolkning och att bespara er tid och pengar genom att erbjuda en tjänst som bygger goda relationer mellan olika mäklare i Stockholm och deras framtida bostadssäljare.

Hitta mäklare på fler platser i Stockholm