Tjänsten är gratis

Inga förpliktelser

Spara tid & pengar

Få högre försäljningspris

Jämför mäklare i Malmö!

Mäklare Malmö - jämför arvoden kostnadsfritt

Ska du sälja din bostad i Malmö? MäklarOfferter hjälper bostadssäljare att hitta och jämföra mäklare helt gratis! Gör en offertförfrågan nedan, så får du offerter från olika mäklare i Malmö.


Mäklarna har kvalitetssäkrats genom Fastighetsmäklarinspektionen.
Du förbinder dig inte till något genom att jämföra mäklare.

Jämför mäklare i Malmö

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst av mäklare.
Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte att anlita någon av mäklarna.

1. Beskriv din bostad

2. Få erbjudanden från mäklare

3. Jämför mäklare

Beskriv bostaden du vill sälja

  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Radhus/parhus
  • Fritidshus
  • Tomt

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Vad är MäklarOfferter?

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som vill hitta och jämföra mäklare när du ska sälja din bostad. Det enda du behöver göra är att beskriva vilken typ av fastighet du vill sälja, så får du sedan upp till fem gratis offerter från olika mäklare, som du kan välja mellan.

Tjänsten är rikstäckande så vi kan hjälpa dig att jämföra mäklare var du än bor. Våra anslutna fastighetsmäklare jobbar med alla typer av objekt och kan hjälpa dig att sälja din bostadsrätt, villa, radhus, parhus, fritidshus eller tomt.

Alla anslutna mäklare är kvalitetssäkrade genom fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferter på Facebook

Kvalitetssäkrade mäklare

MäklarOfferter samlar löpande in omdömen om mäklare för att du som bostadssäljare ska kunna känna dig trygg. MäklarOfferter kräver att mäklare som vill ansluta sig är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferters kreditvärdighet

MäklarOfferter Sverige AB är kreditvärdigt enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Kreditvärdigheten grundas på flertalet nyckeltal och övriga skötsamhetsfaktorer.

Vi hittar rätt mäklare i Malmö

Vi på MäklarOfferter är väldigt angelägna att göra din säljprocess enkel och smidig, samtidigt som vi vill att din försäljning får ett lyckat slutresultat. När du väljer att använda dig av MäklarOfferter så gör du processen både enklare och smidigare. Vi hjälper dig som bostadssäljare att minimera den tid du lägger ner på att finna rätt mäklare i Malmö. Det är ett viktigt val och slutresultatet kan bli både positivt och negativt, beroende på vem du väljer att samarbeta med. Använd dig därför av MäklarOfferter för att jämföra flera mäklare i Malmö innan du bestämmer dig.

Det som är så bra med att hitta just din mäklare i Malmö genom oss är att du kommer komma i kontakt med aktiva och kunniga mäklare i ditt område. Det kan innebära att mäklaren kanske redan har potentiella kunder som är på jakt efter exakt din bostad, vilket i sin tur betyder att du kan få till en försäljning fortare än vad du någonsin hade kunnat drömma om. Vi på MäklarOfferter hjälper dig snabbt, enkelt och stressfritt att komma i kontakt med dessa köpare.

Att finna en mäklare i Malmö som har sålt din typ av fastighet förut har flera fördelar. Vederbörande känner till husets svagheter och styrkor, vilket betyder att visningen kan planeras utifrån dessa kunskaper. Mäklaren vet vad tidigare kunder gillar speciellt mycket och vad de inte gillar. Detta är en unik chans att maximera vinsten från din fastighet och att få den såld så snabbt som möjligt.

Baserat på den information du har angivit i din förfrågan, så kan du komma i kontakt med upp till fem seriösa mäklare i Malmö. Du sparar både tid och pengar eftersom du inte behöver irra runt över hela staden i hopp om att finna en bra mäklare. När du tagit del av våra förslag kan du jämföra och sedan besluta dig för om du vill arbeta med någon av de mäklare i Malmö som vi föreslagit. Tjänsten är helt gratis och du behöver aldrig tacka ja till ett samarbete om du inte vill.

Vår databas innehåller endast professionella och seriösa mäklare i Malmö och när du använder dig av vår gratistjänst får du chans att ta del av den. Eftersom alla våra förslag grundar sig på just din fastighetsinformation så kan vi erbjuda dig som bostadssäljare flera valmöjligheter på mäklare i Malmö som passar just dig utmärkt.

MäklarOfferter är det mest naturliga sättet för dig att finna din nästa mäklare i Malmö. Hur snabbt du får din bostad såld och till vilket pris är två faktorer som väger otroligt tungt och kan påverka dig och din familj positivt och förbättra er ekonomiska framtid. Låt oss hjälpa dig hitta din mäklare i Malmö för just din försäljning.

Med MäklarOfferter kommer du som ska sälja en bostad komma i kontakt med seriösa och professionella mäklare i Malmö som kan hjälpa dig med din försäljning och vi är väldigt stolta över att kunna hjälpa både bostadssäljare och mäklare samman till en lyckad affär.

För aktiva mäklare i Malmö finns stora fördelar med MäklarOfferter

MäklarOfferter är inte bara en tjänst för bostadssäljare, vi erbjuder också mäklare intressanta och lönsamma objekt för dig att sälja. Vår affärsidé bygger på att vi kan erbjuda dig nya objekt som passar dig och din profil. Att bli medlem och vara en del av vår breda databas av professionella mäklare i Malmö kommer ge dig fler försäljningsmöjligheter.

MäklarOfferter arbetar endast med seriösa mäklare i Malmö. Att vara en del av vår databas är ett effektivt sätt att visa din pålitlighet, även om du inte arbetar med oss regelbundet.