MäklarOfferter

MäklarOfferter– den kompletta plattformen för bostadsförsäljningar

MäklarOfferter

MäklarOfferter skapar de rätta förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär genom att koppla samman bostadssäljare med rätt mäklare.

MäklarOfferters vision är att revolutionera det föråldrade och ineffektiva sättet som bostadsförsäljningar och bostadsköp sker på idag. Processen har sett likadan ut i snart trettio år och den är varken gynnsam för säljare, köpare eller mäklare. Vi ser framför oss att processen kan fungera mycket bättre och att det är dags att förnya sättet som bostäder köps och säljs på.

MäklarOfferter är en komplett plattform för bostadsförsäljningar som tillgodoser bostadssäljares behov för en lyckad och smidig bostadsaffär.

För bostadssäljare skapar MäklarOfferter de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsförsäljning, genom att hjälpa säljare att hitta, jämföra och välja rätt mäklare.

MäklarOfferter har digitaliserat processen att hitta, jämföra och anlita en bra och prisvärd mäklare genom vår unika matchningstjänst som kopplar ihop bostadssäljare med mäklare på ett sätt som är gynnsamt för både bostadssäljare och mäklare. Bostadssäljare får genom valet av rätt mäklare maximalt betalt för sin bostad och en trygg, snabb och lyckad försäljning.

För mäklare är MäklarOfferter det absolut bästa sättet att få in försäljningar på.

MäklarOfferters unika plattform

MäklarOfferters bostadsplattform riktar sig till bostadssäljare, mäklare och bostadsköpare. Oavsett om du är en bostadssäljare som vill hitta och anlita en mäklare för att kunna sälja din bostad, en mäklare som vill få fler kunder och försäljningar eller om du är en bostadsköpare som är ute efter att köpa din drömbostad, så har MäklarOfferter utvecklat optimala lösningar för alla dessa behov. Genom att på ett och samma ställe tillgodose alla parters behov i en fastighetsförmedling, är plattformen den enda i sitt slag.

Den tekniska delen av plattformen består av många olika delar, bland annat: matchningstjänsten och sökfunktionerna för mäklare och bostäder. Utöver den tekniska delen består plattformen även av proprietär data i form av: en unik mäklardatabas med samtliga mäklares verksamhetsområden samt vilka objektstyper de förmedlar, mäklarpresentationer, mäklaromdömen, oberoende mäklararvodesstatistik och annan essentiell information för bostadssäljare samt bostadsköpare.

MäklarOfferters beståndsdelar

 • Mäklardatabas

  MäklarOfferters unika mäklardatabas innehåller omfattande aktuell information om alla mäklare, mäklarkontor och mäklarkedjor i Sverige. Vår databas gör det möjligt för bostadsköpare och bostadssäljare att hitta all nödvändig information om mäklare på ett och samma ställe.

  • Verksamhetsområden och objektstyper

   Mäklardatabasen uppdateras dagligen och innehåller aktuell information om alla svenska mäklares verksamhetsområden samt vilka objektstyper de förmedlar. Med MäklarOfferter får bostadsköpare och bostadssäljare den mest aktuella och tillförlitliga informationen om vilka platser alla mäklare är verksamma på.

  • Mäklarprofiler

   Mäklardatabasen innehåller utförliga mäklarpresentationer med kontinuerligt uppdaterade kontaktuppgifter och adresser samt annan viktig information om alla mäklare, mäklarkontor och mäklarkedjor i Sverige. I mäklarpresentationerna skriver och berättar mäklarna om sig själva och sina tjänster och erbjudanden.

  • Mäklaromdömen

   För att säkerställa trovärdighet och motverka oäkta omdömen, så måste samtliga mäklaromdömen som publiceras på MäklarOfferter verifieras via telefon eller BankID. Detta gör MäklarOfferters mäklaromdömen till de mest pålitliga och trovärdiga som går att hitta.

 • Matchningstjänst

  MäklarOfferters unika matchningstjänst matchar bostadssäljare som vill jämföra och anlita mäklare med samtliga mäklare som förmedlar den typ av objekt som bostadssäljaren avser att sälja. Matchningsfunktionen är det mest effektiva sättet att jämföra och anlita mäklare på.

 • Mäklarsök

  För den som vill snabbt hitta alla mäklare, mäklarkontor och mäklarkedjor i Sverige, är MäklarOfferters mäklarsök det enklaste och snabbaste sättet att hitta mäklare på. Det går både att söka efter specifika mäklare, mäklarkontor och mäklarkedjor, men även på områden eller platser och på så sätt få fram alla mäklare och mäklarkontor som är verksamma i det området.

 • Mäklararvodesstatistik

  MäklarOfferter har Sveriges mest omfattande och tillförlitliga mäklararvodesstatistik. Statistiken är helt unik i sitt slag då den baseras på tiotusentals riktiga bostadsförsäljningar och uppdateras dagligen med färska bostadsförsäljningar över hela landet. Med MäklarOfferters rikstäckande mäklararvodesstatistik som omfattar alla stora mäklarkedjor och många enskilda mäklarfirmor får bostadssäljare en mycket bra bild av vad som är rimligt att betala i arvode.

 • Information och artiklar

  MäklarOfferter har sammanställt en stor mängd artiklar och information om allt man behöver veta gällande mäklare, mäklararvoden, bostadsförsäljningar och bostadsköp samt andra viktiga bostadsrelaterade juridiska och ekonomiska frågor.

Vår historia

2011
MäklarOfferter grundas år 2011 och blir snabbt Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill hitta och anlita mäklare till sina bostadsförsäljningar.
2016
MäklarOfferters matchningsplattform byggs om och utökas samtidigt med en sökbar databas över alla mäklare och mäklarkontor i Sverige.
2022
Den 90 000:e förfrågan lämnas in! Över 90 000 bostadssäljare har vid denna tidpunkt efterfrågat MäklarOfferters tjänster, något vi är mycket tacksamma för!
2023
MäklarOfferter genomgår år 2023 en totalomvandling och blir en komplett plattform för bostadssäljare och bostadsköpare som vill hitta, jämföra och anlita mäklare i hela landet.

”Ökad rörlighet på bostadsmarknaden ger alla människor en bättre tillvaro, genom att man vid var tid kan ha ett boende som passar ens livssituation. Vårt mål är att man snabbt, enkelt och tryggt ska kunna köpa och sälja bostad så fort behovet uppstår”

MäklarOfferter (www.maklarofferter.se) tillhandahålls av MäklarOfferter Sverige AB som innehar utgivningsbevis utfärdat av Myndigheten för press, radio och tv. Det innebär att webbplatsen omfattas av grundlagsskyddet i Yttrandefrihetsgrundlagen. Ansvarig utgivare är Oscar Luczak.

Kontaktuppgifter

MäklarOfferter Sverige AB(556843-6298)Adress:Arenavägen 41, plan 12121 77 StockholmKarta
Telefontider:Vardagar 08:30 - 16:00Stängt - Öppnar idag 08:30Övrig tid: Skicka e-post

Omdömen (17000+)

Stjärna4,8 / 5Betyget baseras på 17000+ bostadssäljares upplevelser av matchningstjänsten.

Lars D.1 v.
Sålde bostadsrätt på Södermalm

Kunde välja bland aktuella mäklare.

Kerstin H.1 v.
Sålde radhus/parhus i Härryda

Fungerade utmärkt.

Lars J.1 v.
Sålde bostadsrätt i Långbro

Kanonbra tjänst.

Ilkka J.1 v.
Sålde bostadsrätt på Kungsholmen

Flera mäklare hörde av sig snabbt.

Martin S.1 v.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Smidigt och bra tjänst som gjorde det enkelt för mig att se vilka mäklare som var intresserade av att hjälpa mig.

Boguslawa S.1 v.
Sålde bostadsrätt i Hagsätra

Fantastiskt bra tjänst som snabbt hjälpte mig jämföra flera duktiga mäklare.

Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare