Tjänsten är gratis

Inga förpliktelser

Spara tid & pengar

Få högre försäljningspris

Jämför mäklare i Gävle!

Mäklare Gävle - hitta bästa mäklaren gratis

Söker du mäklare i Gävle? MäklarOfferter hjälper bostadssäljare att hitta och jämföra mäklare kostnadsfritt! Fyll i formuläret nedan, så får du offerter från olika mäklare i Gävle.


Alla anslutna mäklare är kvalitetssäkrade genom Fastighetsmäklarinspektionen.
Du är inte tvungen att anlita någon, bara för att du jämför mäklare.

Jämför mäklare i Gävle

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst av mäklare.
Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte att anlita någon av mäklarna.

1. Beskriv din bostad

2. Få erbjudanden från mäklare

3. Jämför mäklare

Beskriv bostaden du vill sälja

  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Radhus/parhus
  • Fritidshus
  • Tomt

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Vad är MäklarOfferter?

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som vill hitta och jämföra mäklare när du ska sälja din bostad. Det enda du behöver göra är att beskriva vilken typ av fastighet du vill sälja, så får du sedan upp till fem gratis offerter från olika mäklare, som du kan välja mellan.

Tjänsten är rikstäckande så vi kan hjälpa dig att jämföra mäklare var du än bor. Våra anslutna fastighetsmäklare jobbar med alla typer av objekt och kan hjälpa dig att sälja din bostadsrätt, villa, radhus, parhus, fritidshus eller tomt.

Alla anslutna mäklare är kvalitetssäkrade genom fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferter på Facebook

Kvalitetssäkrade mäklare

MäklarOfferter samlar löpande in omdömen om mäklare för att du som bostadssäljare ska kunna känna dig trygg. MäklarOfferter kräver att mäklare som vill ansluta sig är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferters kreditvärdighet

MäklarOfferter Sverige AB är kreditvärdigt enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Kreditvärdigheten grundas på flertalet nyckeltal och övriga skötsamhetsfaktorer.

MäklarOfferter hjälper dig att hitta bästa mäklaren i Gävle

Det finns flera goda anledningar att låta oss på MäklarOfferter hjälpa dig att finna din nästa mäklare i Gävle. Vår internetbaserade tjänst kommer att bespara dig mycket tid då du helt och hållet slipper själv att leta efter möjliga kandidater. Du kan istället luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet åt dig.

Om du äger en bostad som du vill sälja är MäklarOfferter ditt perfekta verktyg. Med vårt breda utbud av mäklare med goda kunskaper och erfarenheter kan vi utan tvekan matcha dig och din fastighet med en professionell mäklare som är bäst lämpad för jobbet.

Innan hjälper dig komma i kontakt med en mäklare i Gävle måste vi be dig att fylla i ett formulär på vår hemsida. Ju mer utförlig information du kan ge oss desto större chans är det att vi kan finna en mäklare, vars expertis stämmer in på just den typ av fastighet du äger. Vi förser dig med upp till fem potentiella mäklare som är specifikt utvalda för arbetet.

För dig som önskar att sälja din bostad är vår tjänst helt gratis. Du kan registrera dig på vår hemsida utan några som helst förpliktelser. Det är helt och hållet ditt val hur du väljer att göra med de förslag vi erbjuder dig. Du kommer aldrig att vara skyldig att tacka ja till ett samarbete som du inte tror på.

I fastighetsbranschen är det aldrig lätt att veta vem eller vad man ska titta efter. Speciellt om man inte har den nödvändiga kunskapen, något som de flesta av oss som endast ska sälja vår personliga fastighet inte har. Om du finner din mäklare i Gävle genom MäklarOfferter kan du lita på att de förslag vi förser dig med endast består av professionella mäklare som värnar om sitt rykte och som verkligen vill sälja din bostad. De har alla blivit godkända av fastighetsmäklarinspektionen. Kunskap angående en speciell typ av fastighet är lika viktigt som ett personligt driv för att sälja den. Vi ger dig mäklare i Gävle som har bådadera.

Tiotusentals nöjda kunder över hela Sverige

MäklarOfferter har idag tusentals nöjda kunder över hela Sverige. Vi växer och blir större för varje dag som går och vårt nätverk i Gävle och andra städer blir bredare och mer kompetent. Oavsett vilken typ av fastighet du önskar sälja kommer vi att kunna förse dig med en mäklare vars erfarenheter och kunskaper passar perfekt.

Är du en aktiv mäklare i Gävle som letar efter fler försäljningar?

MäklarOfferter är också en tjänst för dig som är aktiv som mäklare i Gävle. Det är ett perfekt sätt att utöka din kundkrets med fastigheter som du alltid drömt om att arbeta med. Det är inte bara en tjänst som hjälper dig att finna objekt, det är även en utmärkt genväg till att ta din karriär dit du vill. Då är det perfekt att bli en del av vårt nätverk av mäklare i Gävle, eftersom vi gör grovarbetet åt dig.

MäklarOfferter är ett otroligt effektivt hjälpmedel för att finna ditt nästa drömobjekt. Att vara en del av vårt nätverk av mäklare i Gävle kommer att förse dig med nya möjligheter, utan att vi kräver någon direkt ansträngning från din sida. För att göra vår sökning så effektiv och precis som möjligt ber vi dig att uppge den information vi måste ha för att matcha din profil med potentiella objekt i Gävle. Vi kommer förmedla dig till våra bostadssäljare i ditt område, sen är det upp till dig att ta kontakt med frågor och en önskan om försäljning.

Att finnas med i vår lista med seriösa och professionella mäklare i Gävle kommer att hjälpa dig att få ut ditt namn på marknaden. Fastighetsbranschen är en tuff bransch där konkurrensen är hård. Med ditt namn registrerat hos MäklarOfferter har du ännu ett sätt att visa kunderna att du är en pålitlig och driven mäklare.

Du som aktiv mäklare i Gävle kommer aldrig vara tvungen att tacka ja till ett objekt som du inte tror passar dig. Det är helt gratis att ta emot förfrågningar angående fastigheter från våra kunder och det är inte förrän du bestämmer dig för att tacka ja till en kontakt med en kund som kostnaden dras. Detta är då en transaktion som tillåter dig till att kontakta kunden. Därefter börjar vi direkt leta efter fler intressanta objekt som kommer att passa dig i framtiden.

En tjänst som lönar sig för alla

MäklarOfferter är extra stolta att erbjuda en tjänst som är lönsam för alla inblandade. För bostadssäljare är vår hjälp helt gratis och för mäklare i Gävle dras kostnaden när man väljer att kontakta en bostadssäljare. Du besparas annars dyr annonsering och behöver inte oroa dig för att inte synas. Ditt namn är med i vårt nätverk mäklare i Gävle och kommer ständigt matchas med nya och intressanta fastigheter.