Tjänsten är gratis

Inga förpliktelser

Spara tid & pengar

Få högre försäljningspris

Jämför mäklare i Göteborg!

Mäklare Göteborg - jämför priser gratis

Ska du sälja din bostad i Göteborg? MäklarOfferter hjälper bostadssäljare att jämföra mäklare helt gratis! Fyll i formuläret nedan, så får du offerter från olika mäklare i Göteborg.


Alla anslutna mäklare har kvalitetssäkrats genom Fastighetsmäklarinspektionen.
Du förbinder dig inte till något genom att jämföra mäklare.

Jämför mäklare i Göteborg

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst av mäklare.
Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte att anlita någon av mäklarna.

1. Beskriv din bostad

2. Få erbjudanden från mäklare

3. Jämför mäklare

Beskriv bostaden du vill sälja

  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Radhus/parhus
  • Fritidshus
  • Tomt

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Vad är MäklarOfferter?

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som vill hitta och jämföra mäklare när du ska sälja din bostad. Det enda du behöver göra är att beskriva vilken typ av fastighet du vill sälja, så får du sedan upp till fem gratis offerter från olika mäklare, som du kan välja mellan.

Tjänsten är rikstäckande så vi kan hjälpa dig att jämföra mäklare var du än bor. Våra anslutna fastighetsmäklare jobbar med alla typer av objekt och kan hjälpa dig att sälja din bostadsrätt, villa, radhus, parhus, fritidshus eller tomt.

Alla anslutna mäklare är kvalitetssäkrade genom fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferter på Facebook

Kvalitetssäkrade mäklare

MäklarOfferter samlar löpande in omdömen om mäklare för att du som bostadssäljare ska kunna känna dig trygg. MäklarOfferter kräver att mäklare som vill ansluta sig är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

MäklarOfferters kreditvärdighet

MäklarOfferter Sverige AB är kreditvärdigt enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Kreditvärdigheten grundas på flertalet nyckeltal och övriga skötsamhetsfaktorer.

Hitta mäklare i Göteborg – snabbt, enkelt och gratis!

Låt oss finna den mäklare i Göteborg som passar just din försäljning. De flesta mäklare som är seriösa med sin verksamhet vet hur ett möte ska läggas upp och hur en bostad visas upp från dess bästa sida. Det finns dock inga tricks eller säljknep som slår verklig erfarenhet av att sälja just den typ av hus som du äger.

Genom att som bostadssäljare använda dig av MäklarOfferter får du chans att noggrant beskriva din bostad och uppdragets detaljer. Med denna information ser vi till att du kommer i kontakt med professionella mäklare och upp till fem stycken som kan visa intresse för ditt objekt. Efter att ha tillbringat bara några minuter framför datorn med beskrivningen av ditt framtida säljobjekt kan du nu jämföra mellan flera olika seriösa mäklare som alla är speciellt utvalda.

Att sälja en bostad är idag mycket enklare än vad det var förr. Då var du själv tvungen att lokalisera områdets bästa mäklare. Du baserade ditt val på rykte och statistik, men i slutändan la du ändå din ekonomiska framtid i händerna på en total främling.

I dagens transparenta samhälle kan vi på MäklarOfferter erbjuda valmöjlighet, enkelhet och bästa slutresultat till dig som funderar på att anlita en mäklare i Göteborg. Vi vill poängtera att vi endast arbetar med seriösa och professionella mäklare som värnar om sina kunder och sitt rykte.

Spara tid och pengar

Att du vill finna den bästa och mest lämpade mäklaren i Göteborg är självklart en god anledning till att låta oss hjälpa dig. Bakom detta argument gömmer sig dock en lång rad av andra orsaker till varför MäklarOfferter är en riktigt bra tjänst.

Tid har vi alla ont om och oftast är det något som vi endast finner i små härliga ögonblick, utspridda över vardagens alltför upptagna schema. Försäljningen av din bostad kan vara otroligt tidskrävande och hotar att bli ett stressigt och hektiskt inslag i ditt liv, trots dess stora betydelse. Om du låter oss hjälpa dig att finna rätt mäklare i Göteborg slipper du jämföra och försäkra dig om att de är seriösa själv. Utifrån din beskrivning av bostaden kommer de mest aktiva att höra av sig till dig!

Att som mäklare arbeta med MäklarOfferter

Att jobba som mäklare är intressant, varierande och väldigt givande, speciellt när en lyckad försäljning går i lås och både du och din kund lämnar samarbetet nöjda.

Om du väljer att samarbeta med MäklarOfferter kan du gladeligen överlåta en stor del av letandet efter kunder till oss. Eftersom du har gett oss all information om dig som mäklare och vilka typer av fastigheter du specialiserar dig på kan vi snabbt och enkelt matcha dig med bostadssäljare över hela Göteborg. Du betalar endast för tjänsten när du vill komma i kontakt med en av våra kunder, men du är aldrig skyldig att tacka ja till ett uppdrag. Du kan alltså njuta av att ständigt bli erbjuden seriösa säljuppdrag, speciellt utvalda för att de passar din profil. Detta gör din arbetsdag som mäklare i Göteborg mycket enklare och garanterat mer behaglig.

Som mäklare kan du vara väldigt upptagen, och det är ett tidskrävande arbete där du ibland måste jobba väldigt många timmar i jämförelse med den slutgiltiga utdelningen. Detta betyder att det finns få timmar över till att verkligen finna de fastigheter du drömmer om att sälja och arbeta med. Det är just på grund av detta som ett samarbete med MäklarOfferter kan vara så attraktivt. Vi är övertygade om att det inte dröjer speciellt länge tills du har hittat ditt nästa drömobjekt genom oss.

MäklarOfferter - Störst i branschen

Tjänsten är helt gratis för dig som önskar sälja din bostad. Vår affärsidé grundar sig väldigt mycket på att vår struktur är helt transparent. MäklarOfferter är ett företag som värnar om sitt rykte och vi är väldigt stolta över att representera de mäklare i Göteborg som brinner för sitt yrke och som vill kundens bästa.

Mäklaren ifråga tackar ja till ett objekt, betalar för att kunna komma i kontakt med bostadssäljaren. Efter det är det fritt fram för mäklaren att erbjuda sina tjänster. För dig som säljer din fastighet är tjänsten helt gratis och du behöver inte spendera en enda krona på att finna en mäklare i Göteborg som är lämplig att sälja din bostad snabbt och med maximerad vinst.