Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölnlycke

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölnlycke

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölnlycke

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Dessutom består vi av ett gäng som trivs i området, har vi köpare som är nya i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra. Vi lägger även stort fokus i hur vi hanterar t.ex. visning och budgivning. Där kan vi nästan garantera att vi skiljer oss gentemot övriga mäklare i området. Som om det inte vore nog är vi väldigt breda i vår marknadsföring. Givetvis hamnar ditt boende på Hemnet, men varför nöja sig där? Kan vi dra nytta av sociala medier för att hitta dom där spekulanterna som inte är på Hemnet varje dag? Självklart tycker vi, och förklarar det gärna närmare vid ett möte.

Välkommen till din lokala mäklare i Mölnlycke/Landvetter!

Länsfast Mölnlycke
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Andreas Wagiström mäklare
Andreas Wagiström

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda. Jobbar inom Mölndals och Härryda kommun för att kunna dra nytta av samtliga spekulanter som söker bostad över kommungränserna. Har även sen länge ett gott samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanterna budgivningsklara inför en...

Mäklare Andreas Wagiström
Elias Boström mäklare
Elias Boström

Jag tror på att skapa trygga affärer då ett bostadsköp oftast är en av de största affärerna man gör i livet. Människor i min omgivning definierar mig som en lyhörd personkännare som strävar efter bästa resultat. För att processen skall kännas trygg är det viktigt för mig att vara kunnig och hålla en god kommunikation.

Mäklare Elias Boström
Mäklarbild saknas
Kristofer Carlsson

Kristofer Carlsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Härryda, Hindås, Hällingsjö, Landvetter, Mölnlycke, Pixbo, Rävlanda, Mölndal, Kållered och Lindome.

Mäklare Kristofer Carlsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Mölnlycke.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölnlycke
Frölundagatan 35 D
Mölndal

molnlycke@lansfast.se

031-88 08 20

www.lansfast.se

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölnlycke?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis