Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

4,7 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på på något av våra kontor (Österväg 17 i Visby samt Storgatan 43 på Hemse), så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare på Gotland!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Gotland - Visby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Göran Kristiansson mäklare
Göran Kristiansson

Din mäklare i Nacka! Inflyttad gotlänning som varit verksam fastighetsmäklare sedan 2011. Att få överträffa mina kunders förväntningar med deras livs affär är det bästa jag vet. Mitt mål är...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Göran Kristiansson
David Ahlros mäklare
David Ahlros

Jag vill att du som säljare ska känna att dina förväntningar på mäklartjänsten ska bli överträffade både vad gäller högt slutpris och smidighet.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare David Ahlros
Charlie Siltberg mäklare
Charlie Siltberg

Mitt mål är att mina kunder ska vara 100% nöjda med min insats som mäklare och jag strävar efter trygghet, tydlighet, noggrannhet och bästa möjliga slutpris i mitt arbete. Det är viktigt för mig att...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Charlie Siltberg
Therese Hedberg mäklare
Therese Hedberg

Mitt jobb är min livsstil och jag är alltid redo att hjälpa dig att lyckas med din bostadsaffär. Att vara lyhörd, ärlig och engagerad är en självklarhet för mig Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges nöjdaste kunder sen 6 år tillbaka, vilket bevisar att det verkligen är kvalitet i det arbete jag och mina medarbetare levererar till såväl säljare som köpare. Länsförsäkringar...

Mäklare Therese Hedberg
Tobias Wessman mäklare
Tobias Wessman

Jag vill att du som säljare ska känna att dina förväntningar på mäklartjänsten ska bli överträffade både vad gäller slutpris och service.

Mäklare Tobias Wessman
Sara Wiberg mäklare
Sara Wiberg

Jag arbetar alltid med kundernas bästa i fokus och levererar alltid till 100 %. Strävar efter smidighet genom hela affären samt nöjda kunder. Bor och verkar på Södra Gotland.

Mäklare Sara Wiberg
Niklas Harlevi mäklare
Niklas Harlevi

Jag ger alltid 100 % i det jag ger mig in i och strävar i alla lägen efter en hög kundnöjdhet, från såväl dig som säljare som den framtida köparen! Jag är glad att vara en del av en organisation som har den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen för femte året i rad (SKI 2016-2020), det borgar för att det verkligen är kvalitet i det arbete jag och mina medarbetare levererar till...

Mäklare Niklas Harlevi
Mäklarbild saknas
Emelie Lind

Emelie Lind är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gotland.

Mäklare Emelie Lind

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Gotland och mäklare i Visby.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
Österväg 17
62123 Visby

gotland@lansfast.se

0498-233350

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.