Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Botkyrka & Salem
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jesse Odesho mäklare
Jesse Odesho

För att skapa bästa möjliga affär är jag övertygad om att engagemang, tillgänglighet och driv måste vara ledord genom varje försäljning. Att dessutom jobba lokalt ger mig en fantastisk lokal- samt...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jesse Odesho
Fadi Haddad mäklare
Fadi Haddad

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Fadi Haddad
Fredrik Hansson mäklare
Fredrik Hansson

Jag är född och uppvuxen i Botkyrka och har 10 års erfarenhet utav försäljning. Jag som mäklare ser till att både säljare och köpare känner sig delaktiga, införstådda, trygga och nöjda under hela processen, vilket är en erfarenhet jag tagit med mig från mina tidigare år inom försäljning. Något som även uttrycker mig som mäklare är att jag ser till att alltid vara tillgänglig och att både...

Mäklare Fredrik Hansson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Botkyrka och mäklare i Salem.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem
Nyängsvägen 3 B
14630 Tullinge

botkyrka@lansfast.se

08-56204780

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.