Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm

Din lokala mäklare på Södermalm!

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Götgatan 85 A i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare på Södermalm!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Södermalm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Dennis Sivertsson mäklare
Dennis Sivertsson

Att som mäklare få hjälpa till att sälja någons bostad är ett stort ansvar och ett förtroende som grundläggs långt innan den faktiska försäljningen och lever kvar långt efteråt. Mitt namn är Dennis...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Dennis Sivertsson
Felix Zidaric mäklare
Felix Zidaric

Att sälja och köpa bostad är bland det största affären du gör under livet och mitt mål är att på ett så smidigt och tydligt sätt hjälpa dig med just detta. Att vara just tydlig och ge klara och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Felix Zidaric
Peter Öhman mäklare
Peter Öhman

Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Mäklare Peter Öhman
Mäklarbild saknas
Tobias Darnell

Tobias Darnell är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Tobias Darnell
Mäklarbild saknas
Andreas Peterson

Andreas Peterson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Andreas Peterson
Mäklarbild saknas
Mattias Asplund

Mattias Asplund är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bagarmossen, Björkhagen, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Gamla Enskede, Gamla Stan, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Skarpnäck och Södermalm.

Mäklare Mattias Asplund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Södermalm.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm
Götgatan 85 A
11662 Stockholm

sodermalm@lansfast.se

08-32 36 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.