Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

4,9 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Vi är ett kontor full av engagerade mäklare. Vi har rätt mäklare för ditt område och sitter i Solna Centrum, Sundbyberg och Frösunda.

Länsfast Solna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jonathan Rappel mäklare
Jonathan Rappel

På dagens marknad är det extra viktigt att våga ta i med hårdhandskarna och göra vad som än krävs för att just din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Vi genomför din bostadsaffär tillsammans -...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jonathan Rappel
Alexander Langer mäklare
Alexander Langer

Genom mitt genuina intresse för försäljning, höga ambitionsnivå och kreativa lösningsförmåga skapar ni bästa förutsättningar för att nå en lyckad bostadsaffär. I kombination med ett varumärke som för tredje året i rad har Sveriges nöjdaste kunder lämnar ni inget åt slumpen!

Mäklare Alexander Langer
Martin Eriksson mäklare
Martin Eriksson

I min roll som mäklare arbetar jag tydligt, med stor fokus på struktur och återkoppling. Dessutom är jag en renodlad säljare och vinnarskalle som gillar kommunikation och kundkontakt. Jag eftersträvar alltid att mina säljare ska bli nöjda.

Mäklare Martin Eriksson
Mike Chammas mäklare
Mike Chammas

Driven och ger alltid 100% i varje försäljning

Mäklare Mike Chammas
Ferhat Can mäklare
Ferhat Can

Skillnaden som gör skillnaden - testa mig och du kommer tacka mig! En väldigt enkel fotbollskille (vinnarskalle) med fokus på att alltid överträffa förväntningar, vare sig du är säljare, köpare, spekulant eller en nyfiken granne. För dig som söker en erfaren (men inte trött) mäklare med stort engagemang, flexibilitet och självklart tillgänglighet så har du kommit rätt. Hos mig är du alltid...

Mäklare Ferhat Can
Marcus Löwenhoff mäklare
Marcus Löwenhoff

Sedan 2008 har jag hjälpt Solna- och Sundbybergsborna att köpa och sälja sina boenden och är idag en av distriktets mer erfarna mäklare. Den dagliga kontakten med kunder och det faktum att den ena dagen aldrig blir den andra lik, gör att det att jag alltid åker till kontoret med ett leende på läpparna. Kunskap och tillgänglighet är egenskaper som jag har värdesatt högt när jag själv varit...

Mäklare Marcus Löwenhoff
Anna Ekstrand mäklare
Anna Ekstrand

En säljare gav mig följande rekommendation vilket sammanfattar hur jag jobbar; "Anna visade väldigt stort engagemang under försäljningen av vår bostad, hon var påläst och professionell, ständigt tillgänglig och ett bra bollplank under hela processen. ”

Mäklare Anna Ekstrand
Viktor Billing mäklare
Viktor Billing

Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar, både köpare och säljare, och som den tävlingsmänniskan jag är så jag slutar inte förrän du är nöjd.

Mäklare Viktor Billing
Aleidon Adam mäklare
Aleidon Adam

Med en gedigen bakgrund inom försäljning, stark lokalkännedom och en tydlig målsättning skapar jag de optimala förutsättningarna för ett maximalt slutpris.

Mäklare Aleidon Adam
Daniel Senkal mäklare
Daniel Senkal

Vet att det är svårt att hitta en erfaren mäklare som samtidigt är extremt driven och strukturerad. Med åren finns det risk att en mäklare inte har samma engagemang.

Mäklare Daniel Senkal
Jennifer Alm mäklare
Jennifer Alm

För att göra affärer även ska vara roligt!

Mäklare Jennifer Alm
Enkidu Afram mäklare
Enkidu Afram

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd. Utöver slutpriset som är en del av hela säljprocessen kommer du som säljare att få vara med på resan från start till mål. Tillsammans kommer vi sälja din bostad!

Mäklare Enkidu Afram
Freddy Malki mäklare
Freddy Malki

Med lång erfarenhet av mäklaryrket, stark lokalkännedom och en ambition att få dom nöjdaste kunderna erbjuder jag dom bästa förutsättningarna för en lyckad och smidig försäljning.

Mäklare Freddy Malki
Amanda Barsoum mäklare
Amanda Barsoum

Jag ger alltid 100% i varje försäljning och är väldigt driven.

Mäklare Amanda Barsoum
Rezy Saba mäklare
Rezy Saba

Med lång erfarenhet av mäklaryrket, stark lokalkännedom och en ambition att få dom nöjdaste kunderna erbjuder jag dom bästa förutsättningarna för en lyckad och smidig försäljning

Mäklare Rezy Saba
Nina Shisha mäklare
Nina Shisha

Nina Shisha är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Nina Shisha
Izabelle Olsson mäklare
Izabelle Olsson

Izabelle Olsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Haninge, Sollentuna, Solna och Sundbyberg.

Mäklare Izabelle Olsson
Mäklarbild saknas
John Borja

John Borja är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Sollentuna, Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare John Borja
Mäklarbild saknas
Pandora Noureini

Pandora Noureini är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden och Råsunda.

Mäklare Pandora Noureini

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Solna.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Centralvägen 21
171 68 Solna

solna@lansfast.se

08-82 12 00

www.lansfast.se

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis