Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Gävle
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Elin Ahlgren mäklare
Elin Ahlgren

Jag är noggrann och delaktig genom hela processen. Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Ni får en engagerad mäklare som alltid finns tillgänglig och vill genomföra affären på bästa möjliga vis.

Mäklare Elin Ahlgren
Henrik Gunnarsson mäklare
Henrik Gunnarsson

Hej! Tack för att du tittar in på min profil! I min yrkesroll drivs jag av att kunna påverka affären och skapa riktigt lyckade försäljningar åt mina kunder, som alla är på väg någonstans i sina liv! Det är otroligt givande och stimulerande att få vara drivande och kunna påverka denna process. Mitt mål med affären är att du skall vara så nöjd att du gärna rekommenderar och pratar gott om mig...

Mäklare Henrik Gunnarsson
Stefano Pierrou mäklare
Stefano Pierrou

En bostadsförsäljning är troligen den största affären i våra liv. Det är ett stort ansvar där jag jobbar nära dig som kund så du hela vägen är informerad om vad som händer. Jag är väldigt engagerad och kommer göra allt jag kan för att din bostadsaffär ska bli precis så bra som du önskar.

Mäklare Stefano Pierrou
Pernilla Berglund mäklare
Pernilla Berglund

För mig är det viktigt att du som kund känner att du är i fokus och får de råd och tips du behöver för att kunna genomföra en trygg och säker bostadsaffär, samtidigt som jag ser till vi har rätt förutsättningar för att få maximalt betalt.

Mäklare Pernilla Berglund
Elna Nilsson mäklare
Elna Nilsson

Det viktigaste för mig är att tillsammans med kunden skapa de bästa förutsättningarna för att få en lyckad affär. För en del kunder betyder en lyckad affär ett högt slutpris, för andra handlar det om en snabb och smidig affär. Det är mitt jobb att ta reda på hur just du vill ha det och sedan använda all min kunskap och erfarenhet för att nå det målet.

Mäklare Elna Nilsson
Adam Forsström mäklare
Adam Forsström

Adam Forsström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Adam Forsström
Angelica Sundberg mäklare
Angelica Sundberg

Angelica Sundberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Angelica Sundberg
Mäklarbild saknas
Philip Grabert

Philip Grabert är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Philip Grabert
Mäklarbild saknas
Serhat Bag

Serhat Bag är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Serhat Bag
Mäklarbild saknas
Sara Eliasson Ernvall

Sara Eliasson Ernvall är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Sara Eliasson Ernvall
Mäklarbild saknas
Linn Moberg

Linn Moberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Linn Moberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Gävle.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Drottninggatan 35
80311 Gävle

gavle@lansfast.se

026-150240

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.