Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

BO BÄTTRE – BÄST! Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Laholm. Det är genom oss Du gör ditt livs kanske största och bästa affär. Vi har en stor marknadsandel av bostadsaffärerna i Laholm och gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Tidigare var vi en del av Laholms Fastighetsbyrå AB – nu heter vi Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Nytt namn, samma mäklare! Vår bakgrund – och framtiden – är vår styrka. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ingen vanlig fastighetsmäklare. Trygghet, kunnigt och personligt mervärde är tre av våra ledstjärnor. Vi sätter guldkant på varje bostadsaffär och vill att både köpare och säljare ska känna sig nöjda efter uppgörelsen. Förutom traditionella mäklartjänster erbjuds kopplingar inom hela den privatekonomiska kedjan; bolån, sparande, sakförsäkring, pension, placeringar, rådgivning och hjälp med skatter och juridik. Vårt samarbete med Länsförsäkringar borgar för trygghet och garanti. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Laholm består av 4 mäklare och en mäklarassistent. Vår Bobutik finns i centrala Laholm intill Stortorget. Hos oss finns det alltid plats för ett möte, en god kopp kaffe och lite gott snack… Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en av Sveriges snabbast växande mäklarkedjor och även i Halland utvecklas rörelsen. Välkomna till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Laholm. Vi hjälper Dig med boendet; bo, bättre – bäst!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Laholm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Isabell Bengtsson

Isabell Bengtsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Laholm, Genevad, Hishult, Knäred, Mellbystrand, Skottorp,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Isabell Bengtsson
Jon Ralph mäklare
Jon Ralph

Med 8 års erfarenhet av förmedling av villor, bostadsrätter, gårdar, hyreshus och fritidshus i Laholms kommun så kan jag marknaden och har ett brett kontaktnät med presumtiva köpare. Dessutom finns stora fördelar med varumärket Länsförsäkringar som borgar för trygghet och ger de bästa verktygen och förutsättningarna att hitta rätt köpare till din bostad. Som född och uppvuxen i Laholm kan jag...

Mäklare Jon Ralph
Kent Lundgren mäklare
Kent Lundgren

Kent Lundgren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Halmstad, Laholm, Genevad, Hishult, Knäred, Mellbystrand, Skottorp, Skummeslövsstrand, Vallberga, Veinge, Våxtorp och Västkusten.

Mäklare Kent Lundgren
Mäklarbild saknas
Nina Eklund

Nina Eklund är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Laholm, Genevad, Hishult, Knäred, Mellbystrand, Skottorp, Skummeslövsstrand, Vallberga, Veinge, Våxtorp och Västkusten.

Mäklare Nina Eklund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Laholm.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
Stortorget 13
31230 Laholm

laholm@lansfast.se

0430-686470

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.