Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

4,8 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Källaregatan 2B i Lidköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Lidköping och Götene!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Lidköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Linn Karlsson mäklare
Linn Karlsson

"För Linn är nöjda kunder det finaste som går att få som mäklare. Nöjda kunder skaffar hon sig genom sitt stora engagemang i varje bostadsaffär som hon är inblandad i. Hennes engagemang tillsammans...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Linn Karlsson
Julia Svensson mäklare
Julia Svensson

Jag är född, bosatt och verksam i Lidköping och kan därmed erbjuda ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Jag genomför mina försäljningar med stort engagemang med strävan att både säljare och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Julia Svensson
Felicia Ahlberg mäklare
Felicia Ahlberg

Att sälja och köpa bostad är ofta en av de största affärerna vi gör i vårt liv. Det är därför min ambition som fastighetsmäklare att skapa en trygg och bra affär för alla inblandade parter. Jag vill att mina kunder ska ha förtroende för mig och jag vill leverera ett bra resultat. Detta gör jag genom struktur, engagemang och ett glatt humör!

Mäklare Felicia Ahlberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Lidköping.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping
Källaregatan 2B
53130 Lidköping

lidkoping@lansfast.se

0510-540 540

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.