Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede

4,9 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Enskede
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Dennis Sivertsson mäklare
Dennis Sivertsson

Att som mäklare få hjälpa till att sälja någons bostad är ett stort ansvar och ett förtroende som grundläggs långt innan den faktiska försäljningen och lever kvar långt efteråt. Mitt namn är Dennis...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Dennis Sivertsson
Alfred Gunnarsson mäklare
Alfred Gunnarsson

Noggrann, effektiv och målinriktad. Jag är en tävlingsmänniska ut i spetsen som alltid vill leverera kundservice på högsta nivå.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Alfred Gunnarsson
Johan Sandberg mäklare
Johan Sandberg

Jag är engagerad genom hela processen, allt från före, under till efter affären. Vi som mäklare lever på rekommendationer och efter mina 6 år som mäklare i området kan jag med trygghet säga att mina...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Johan Sandberg
Walid Mirzazadeh mäklare
Walid Mirzazadeh

Jag älskar att få utöva mitt drömyrke i området där jag är uppvuxen. Jag strävar efter att hela tiden överträffa mina kunders förväntningar. Jag är målmedveten och serviceinriktad. Min stora lokalkännedom gör mig till det bästa valet av mäklare i Enskede.

Mäklare Walid Mirzazadeh
Lizette Lundh mäklare
Lizette Lundh

Jag är övertygad om att vårt samarbete kommer resultera i en trygg och smidig affär och med ett högt försäljningspris ni är nöjda med. Jag strävar alltid efter att hitta rätt köpare som ser värdet i just er bostad. Att vara marknadsledande betyder brett spekulantregister - vi vet vilka kunder som söker just din bostad! Målet är att ni som säljare ska bi 100% nöjda så att ni vill rekommendera mig...

Mäklare Lizette Lundh
Tobias Magnusson mäklare
Tobias Magnusson

Många års erfarenhet av både uppåt- och nedåtgående marknader. Det skapar rätt förutsättningar att leverera bästa möjliga resultat.

Mäklare Tobias Magnusson
Mäklarbild saknas
Rebecka Svensk

Det viktigaste för mig är att du som säljare ska känna att jag som mäklare har uppfyllt alla dina förväntningar avseende både försäljningsprocessen men även personlig service. Att vara in lyssnande, tillgänglig och driven är mina främsta kvaliteter som ska främja ett högt slutpris samt en trygg och smidig affär.

Mäklare Rebecka Svensk

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Enskede.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede
Sofielundsvägen 9C
12132 Enskede

enskede@lansfast.se

08-410 69 800

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.