Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

4,8 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 10 i Karlstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Karlstad!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Karlstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Andreas Olsson mäklare
Andreas Olsson

För mig är trygghet, förtroende och empati vägen till en lyckad affärsrelation. Jag är lyhörd, driven och har ett oändligt engagemang för att kunna skräddarsy varje enskild bostadsaffär. Mitt mål är...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Andreas Olsson
Andrea Rohdén mäklare
Andrea Rohdén

Tillsammans genom din kanske största affär i livet kommer jag att vara engagerad och lyhörd och alltid göra det lilla extra för att uppnå dina mål och överträffa dina förväntningar. Jag ska göra allt...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Andrea Rohdén
Marika Westerberg mäklare
Marika Westerberg

Kunnig, driven och engagerad! Mitt mål är att alltid uppnå bästa möjliga resultat och ge mina kunder en smidig och trygg process. Jag guidar såväl säljare som köpare genom hela affären och lägger ner...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Marika Westerberg
Frida Finn mäklare
Frida Finn

Jag skulle beskriva mig själv som en äkta tävlingsmänniska med en stark målsträvan och ett stort engagemang i varje unik affär. Just tävlingsmomentet är något jag brinner starkt för. Jag värdesätter mina kundrelationer högt och gör alltid mitt yttersta för att alla parter ska känna sig nöjda i sina bostadsaffärer. Med mig som fastighetsmäklare får ni en driven, positiv och tillgänglig mäklare som...

Mäklare Frida Finn
Johan Larsson mäklare
Johan Larsson

För mig är trygghet och förtroende vägen till en lyckad affärsrelation. Jag är lyhörd, driven och skräddarsyr varje enskild bostadsaffär. Mitt mål är att alltid försöka överträffa både köparens och säljarens förväntningar för att uppnå bästa möjliga kundnöjdhet. Tillsammans med varumärket Länsförsäkringar arbetar jag för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Mäklare Johan Larsson
Maria Ekängen mäklare
Maria Ekängen

Det som driver mig är att få göra mina kunder nöjda. Jag lämnar inget åt slumpen och ger mig inte förrän både köpare och säljare är nöjda till 100 %.

Mäklare Maria Ekängen
Mäklarbild saknas
Lina Törnqvist

Lina Törnqvist är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Lina Törnqvist
Mäklarbild saknas
Robin Sundell

Robin Sundell är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Robin Sundell

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlstad.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Drottninggatan 10
65225 Karlstad

karlstad@lansfast.se

054-7751655

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.