Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

Oavsett om du aldrig har varit i våra trakter, känner du säkert till både Vimmerby och Hultsfred. Troligen förknippar du dem med Astrid Lindgren och musikfestival. Gott så! Men vi vill gärna också framhålla att detta är en väldigt trivsam del av Småland, med många ljuvliga mindre samhällen utöver centralorterna. Landskapet är grönt och böljande, rikt på vattendrag och charmerande miljöer med gärdsgårdar och röda stugor. Och på småländskt vis blomstrar näringslivet, här finns en uppsjö små och medelstora företag inom vitt skilda branscher. Besöksnäringen är också viktig, Astrid Lindgrens värld utanför Vimmerby lockar nästan en halv miljon människor varje år. Kommunikationerna är bra, Kustpilen trafikerar järnvägen och förbinder Vimmerby och Hultsfred med Linköping, Oskarshamn och Kalmar.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Vimmerby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Björn Stridh mäklare
Björn Stridh

Med bakgrund som säljare av nyproducerade villor och bostadsrätter på ett större byggbolag i Linköping startade mitt intresse för bostäder och fastigheter. Att ha tempot och det tekniska kunnandet därifrån i ryggen ser jag som en stor styrka och som värdesätts hos många. Att jag sedan kan komplettera de mera mjuka egenskaperna såsom trygghet, lojalitet och noggrannhet är värdefullt i varje affär....

Mäklare Björn Stridh
Mäklarbild saknas
Susanne Gustafsson

Susanne Gustafsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Eksjö, Hultsfred, Kinda och Vimmerby.

Mäklare Susanne Gustafsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vimmerby.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
Sevedegatan 34
59837 Vimmerby

vimmerby@lansfast.se

0492-69600

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.