Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby

Oavsett om du aldrig har varit i våra trakter, känner du säkert till både Vimmerby och Hultsfred. Troligen förknippar du dem med Astrid Lindgren och musikfestival. Gott så! Men vi vill gärna också framhålla att detta är en väldigt trivsam del av Småland, med många ljuvliga mindre samhällen utöver centralorterna. Landskapet är grönt och böljande, rikt på vattendrag och charmerande miljöer med gärdsgårdar och röda stugor. Och på småländskt vis blomstrar näringslivet, här finns en uppsjö små och medelstora företag inom vitt skilda branscher. Besöksnäringen är också viktig, Astrid Lindgrens värld utanför Vimmerby lockar nästan en halv miljon människor varje år. Kommunikationerna är bra, Kustpilen trafikerar järnvägen och förbinder Vimmerby och Hultsfred med Linköping, Oskarshamn och Kalmar.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Lisa Danielsson

Lisa Danielsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vetlanda, Björköby, Ekenässjön, Holsbybrunn, Korsberga, Landsbro, Myresjö, Nye, Pauliström, Ramkvilla, Småland, Vimmerby, Gullringen, Storebro och Södra Vi.

Mäklare Lisa Danielsson
Mäklarbild saknas
Susanne Gustafsson

Susanne Gustafsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Eksjö, Hultsfred, Kinda och Vimmerby.

Mäklare Susanne Gustafsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vimmerby.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
Sevedegatan 34
59837 Vimmerby

vimmerby@lansfast.se

0492-69600

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.