Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

4,5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Din mäklare i västra Göteborg - Vi lotsar dig tryggt genom hela affären i Askim, Hovås, Billdal, Långedrag, Tynnered, Näset, Önnered, Påvelund, Fiskebäck, Järnbrott, Ekebäck och Grimmered.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsgruppen är en federation mellan 23 självständiga länsförsäkringsbolag. Alla bolagen ägs av sina kunder. För sin gemensamma service och utvecklingsverksamhet äger bolagen tillsammans Länsförsäkringar AB.
Enkelt, engagerat och professionellt är Länsförsäkringars kärnvärden och anger hur vi vill att våra kunder ska uppfatta oss. Vi lotsar er genom alla bostadsaffärer tryggt och säkert.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling bedrivs i franchiseform och är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklarkedja, nu nummer tre i Sverige. I Göteborgsregionen finns idag 19 kontor och i hela landet 160 bobutiker med över 700 anställda.
Vi törs säga att vi har marknadens bästa kontaktnät som ger oss köpare i alla områden bl.a. beroende på att vi har ett gemensamt spekulantregister i hela Sverige. Vårt spekulantregister är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt, villa, radhus eller för ditt fritidshus.

Vi erbjuder en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga bankvillkor. Med hjälp av Länsförsäkringar Bank kan vi snabbt hjälpa potentiella kunder med lånelöften. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetssäkring av vår tjänst med fokus på kundnöjdhet.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Göteborg Väster
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Filip Söndergaard mäklare
Filip Söndergaard

Som Göteborgsälskare med utmärkt lokalkännedom med stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv. Jag är erfaren med 7...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Filip Söndergaard
Mäklarbild saknas
Linus Svensson

Som utpräglad tävlingsmänniska gör jag allt för att ni skall känna er nöjda med min tjänst och alltid gå ut med känslan från vårt samarbete att ni har gjort den bästa affären!

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Linus Svensson
Sara Holm mäklare
Sara Holm

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sara Holm
Petra Nilbo mäklare
Petra Nilbo

Mitt mål är att du som säljare skall bli 100%-igt nöjd och du skall känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen samtidigt som du som säljare skall få högsta möjliga slutpris och en bra köpare.

Mäklare Petra Nilbo
Emelie Wulff mäklare
Emelie Wulff

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd. Att köpa och sälja en bostad är något av det största man ofta gör i livet. Där vill jag att du som säljare ska känna en trygghet genom min lokalkännedom, tillgänglighet och öppna kommunikation. Ingen fråga är för liten och med den kommunikationen ut även till köparna skapar jag bäst möjlighet till så bra betalt som möjligt för din bostad.

Mäklare Emelie Wulff
Petra von Seth mäklare
Petra von Seth

Mitt mål är att överträffa alla förväntningar. Jag är målmedveten, energisk & alltid redo.

Mäklare Petra von Seth
Mäklarbild saknas
Evelina Karvan

Evelina Karvan är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askim, Högsbo, Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Evelina Karvan
Mäklarbild saknas
Eva Samuelsson

Eva Samuelsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli och Göteborgs Vasa.

Mäklare Eva Samuelsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Göteborg.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Askims Verkstadsväg 17
43634 Askim

gbg.vaster@lansfast.se

031-451111

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.