Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

4,8 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Länsförsäkringar - ett självklart val!

Vi har Sveriges mest nöjda kunder 6 år i rad enligt SKI.

Våra fastighetsmäklare lotsar dig genom hela bostadsaffären med fokus på trygghet och ekonomi.

Som mäklare får vi hela tiden in önskemål från människor som vill bo i ditt område. Det törs vi säga eftersom vi har ett så brett kontaktnät som ger oss köpare i alla områden. Vi och vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris, oavsett om du ska sälja din bostadsrätt, villa eller ditt fritidshus.

Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsförmedling, jurister, försäkringar, bolån och även skadereglering om det skulle behövas. Våra fastighetsmäklare har en direkt koppling till Länsförsäkringar vilket ger dig och alla spekulanter de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Malmö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Love Fält mäklare
Love Fält

Den främsta anledningen till att man ska anlita mig är att jag aldrig ger upp och att jag har en positiv inställning - allt går att lösa! Jag kommer inte ge mig förrän du som säljare är 100% nöjd och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Love Fält
Mäklarbild saknas
Alexander Gustafsson

Att sälja sin bostad är inte någonting som man i regel gör varje dag och det är viktigt att man känner sig trygg i sin försäljning. Mitt mål med din bostadsaffär är att du ska känna dig bekväm längst...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Alexander Gustafsson
Tobias Broqvist mäklare
Tobias Broqvist

Av samma anledningar som precis 100% av alla andra profiler ni kommer att läsa här. Jag är väl medveten om att fastighetsmäkleri till stor del handlar om att bli rekommenderad och enda sättet att bli rekommenderad är att ha nöjda kunder - det är mitt mål!

Mäklare Tobias Broqvist
Bella Forsberg mäklare
Bella Forsberg

Som fastighetsmäklare är jag lyhörd, energisk och driven. Jag är noggrann och strukturerad i mitt arbete och för mig är era önskemål och trygghet i största fokus.

Mäklare Bella Forsberg
Johan Dahlberg mäklare
Johan Dahlberg

Du anställer en mäklare som är driven och ser alla möjligheter till att ge dig bäst betalt!

Mäklare Johan Dahlberg
Malin Thelander mäklare
Malin Thelander

Min uppgift som mäklare är att hjälpa dig som kund, med trygg och säker vägledning genom hela processen att göra ditt livs bästa affär.

Mäklare Malin Thelander
Mathilda Blomberg mäklare
Mathilda Blomberg

Genom att anlita mig som er fastighetsmäklare, så får ni en mäklare som är noggrann och påläst. Jag lägger stor vikt vid att vi skräddarsyr ett bra upplägg för just er affär och tillgodose era önskemål. Med ett förflutet som tävlingsryttare så drivs jag av att hela tiden prestera och att ha hög kundnöjdhet, för att bli rekommenderad vidare till nya säljare.

Mäklare Mathilda Blomberg
Peter Svensson mäklare
Peter Svensson

Jag vill att ni som säljare och er potentiella köpare ska bli 100 % nöjda. Vi jobbar nära stylist och fotograf då bilderna är en av de viktigaste delarna för att få så många kunder som möjligt till visning. Jag har jobbat under ett antal år och kan läsa av kunder på ett bra sätt vilket är otroligt viktigt för att få in första budet.

Mäklare Peter Svensson
Johanna Ericsson mäklare
Johanna Ericsson

Driven, noggrann och kunnig.

Mäklare Johanna Ericsson
Mohammad Omran mäklare
Mohammad Omran

Det är min övertygelse att nyckeln till framgången för just din bostad är att anlita en mäklare som gillar en utmaning, har engagemang och alltid är uppmärksam på just dina behov – det är mina tydliga egenskaper.

Mäklare Mohammad Omran
Tarik Dizdar mäklare
Tarik Dizdar

Tarik Dizdar är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Tarik Dizdar

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Nordenskiöldsgatan 8
21119 Malmö

malmo@lansfast.se

040-104400

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.