Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Pojan Bagheri, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hisingen
Toppmäklare

Pojan
Bagheri
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

4,7 av 5 i betyg

Om Pojan Bagheri

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Pojan?

Jag är Franchisetagare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hisingen och verkat i branschen sedan 2008. Med ca 1 000 försäljningar i ryggen besitter jag en erfarenhet och ett kontaktnät ytterst få mäklare är i närheten av. Detta tillsammans med min hunger och förhandlingstekning gör att jag har utmärkta förutsättningar att se till så du får högsta möjliga slutpris. Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Vad skiljer Pojan Bagheri från andra mäklare?

Jag har blivit utsedd till årets mäklare och vet exakt vad som krävs för du ska få maximalt betalt för din bostad. Mitt mål är alltid att sälja bostäderna så dyrt det bara går och se till så köpare och säljare blir nöjda. Vi har har haft Sveriges nöjdaste kunder 6 år i rad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det har sagts att alla vägar bär till Hisingen, och det ligger något i det – råkar du köra fel i Göteborg, är det lätt hänt att du hamnar just här. Inget fel på det tycker vi, för Hisingen är en jättebra plats – Sveriges femte största ö faktiskt, skild från fastlandet av Göta älv, med kring 150 000 invånare. Nästan en tredjedel av göteborgarna bor alltså här, och stortrivs. Det är storstad och skärgård på en gång, havsnära förstås, och alltid något att se eller göra för den som vill. Och här finns minsann ingen anledning att vara husvill, för vill du ha hus – eller bostadsrätt, eller fritidsboende – så finns det här, i skiftande miljöer, alltid nära till allt det andra. Som marknadsledande aktör på Hisingen besitter vi ett stort kontaktnät och har väldigt många köpklara spekulanter.

Hur marknadsför Pojan sina bostadsförsäljningar?

Vi lägger mycket resurser på marknadsföringen då det generar mer spekulanter, vilket i sin tur förbättrar förutsättningarna att få så bra betalt som möjligt. Som marknadsledande aktör på Hisingen besitter vi ett stort kontaktnät och har många köpklara spekulanter. Dessa kontaktas alltid inför försäljning. Vidare satsar vi på alltifrån duktiga stylister, proffsfotografer, direktreklam i området, fönsterskyltning, digital media såsom Facebook och instagram, vår egna hemsida lansfast.se samt Hemnet. Har du övriga önskemål gällande marknadsföring så löser vi även det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-01-28.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Pojan säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Pojan erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Pojan Bagheri
är mäklare på

Är du Pojan Bagheri?
Logga in och redigera din presentation här.