Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Vi kan Västerås!
Vårt kontor öppnade 2004 och har sedan dess varit verksam i kommunen som idag har ca 150 000 invånare. Vi utgår från Västerås men är även verksamma i Hallstahammar och Surahammar.
Vi har sedan starten förmedlat över 4 500 bostadsaffärer vilket innebär att vi är en av de största aktörerna på vår marknad. När Svenskt kvalitetsindex frågar våra kunder om hur de upplever kontakten med oss får vi toppbetyg. Det är ett kvitto på att kunderna värdesätter trygghet, kunnighet och personlighet. År 2019 satsar vi på att vinna för fjärde året i rad!

Vi är glada över att vi fått våra kunders förtroende.

Välkommen att prova oss du också!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Västerås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Zain Turfi mäklare
Zain Turfi

Som mäklare är Zain en trygghet att luta sig emot i ert livs kanske viktigaste beslut, att sälja och köpa ett hem. Med sin empati, ödmjukhet och respekt för vad förtroendet i uppdraget innebär kommer...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Zain Turfi
Mäklarbild saknas
Tobias Törnqvist

Tobias Törnqvist är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hallstahammar, Kolbäck, Strömsholm, Surahammar, Ramnäs, Virsbo,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Tobias Törnqvist
Anders Carlsson mäklare
Anders Carlsson

Jag finns här för både köpare och säljare genom hela processen då bostadsaffären är en av de största affärerna som görs i livet. För mig är varje affär unik och lika viktig. Engagerad, målmedveten...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anders Carlsson
Linus Meyer mäklare
Linus Meyer

Jag drivs av nya utmaningar och presterar alltid på topp. Med hög tillgänglighet, ödmjukhet och ett otroligt driv så arbetar jag tillsammans med kunden för en trygg bostadsaffär och för att nå det bästa resultatet. Går ni i sälj tankar, har funderingar kring bostadsmarknaden, eller nyfiken på värdet på din bostad, kontakta mig redan idag så pratar vi lugn & ro om hur jag kan hjälpa dig!

Mäklare Linus Meyer
Nabil Hadji Yassin mäklare
Nabil Hadji Yassin

Jag är uppväxt i Västerås och har arbetat med försäljning i hela mitt arbetsliv. Med ödmjukhet, kunskap och hög tillgänglighet ser jag till att vi tillsammans når en lyckad affär. Är du ute och letar bostad, ska sälja eller bara har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta mig.

Mäklare Nabil Hadji Yassin
Ulf Andersson mäklare
Ulf Andersson

En bostadsaffär handlar om mycket mer än budgivning för köpare och säljare, många känslor inblandade och ibland oro. Då är det viktigt att du har en fastighetsmäklare som är trygg och kunnig, precis det kan jag erbjuda dig. Med min långa erfarenhet har jag varit med om många olika situationer. För mig finns inga stora eller små affärer, alla är lika viktiga. Tillsammans gör vi det här till något...

Mäklare Ulf Andersson
Jennifer Fasth mäklare
Jennifer Fasth

Jennifer Fasth är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västerås och Skultuna.

Mäklare Jennifer Fasth
Mäklarbild saknas
Carola Axling

Carola Axling är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Enköping, Hallstahammar, Sala, Surahammar och Västerås.

Mäklare Carola Axling
Mäklarbild saknas
Sebastian Benits

Sebastian Benits är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Hallstahammar, Sala, Surahammar och Västerås.

Mäklare Sebastian Benits
Mäklarbild saknas
Joachim Dannapfel

Joachim Dannapfel är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västerås och Skultuna.

Mäklare Joachim Dannapfel

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Västerås.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås
Stora Gatan 41
72212 Västerås

vasteras@lansfast.se

021-403130

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.