Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Sotenäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Sotenäs

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Sotenäs

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Affärsvägen 18 i Tanumshede eller Västra Klevgatan 11 i Strömstad , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär.

Välkommen till din lokala mäklare i Tanum, Strömstad och Sotenäs!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Tanum & Sotenäs
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Robin Hein mäklare
Robin Hein

Jag är en tävlingsmänniska och strävar därför efter att se till att din bostad blir såld till högsta möjliga slutpris!

Mäklare Robin Hein
Joacim Bergman mäklare
Joacim Bergman

Med ett stort intresse för affären mellan människor, där känslan av att såväl köpare som säljare är 100% nöjda gör jag alltid vad som krävs för att uppnå denna känsla! Som person ser jag mig som en lugn, noggrann och lösningsorienterad tävlingsmänniska vilket jag anser vara goda och ändamålsenliga egenskaper.

Mäklare Joacim Bergman
Jesper Ohlsson mäklare
Jesper Ohlsson

Jag vill att du som säljare efter vårt samarbete ska känna att det inte finns något tvivel om vem jag ska ringa nästa gång du behöver någon form av rådgivning rörande bostadsmarknaden. Jag skulle beskriva mig som en lugn, lagspelande, tävlingsmänniska. I ett lag beaktas allas tankar och idéer, dom bästa lösningarna hittas tillsammans.

Mäklare Jesper Ohlsson
Mäklarbild saknas
Elin Bergman

Elin Bergman är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sotenäs, Bohus-Malmön, Bohuslän, Bovallstrand, Hunnebostrand, Kungshamn, Smögen, Väjern, Västkusten, Strömstad, Nordkoster, Skee och SydkosterTanum.

Mäklare Elin Bergman

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sotenäs och mäklare i Tanum.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Sotenäs
Affärsvägen 16
45730 Tanumshede

tanum.stromstad@lansfast.se

0525-22233

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum & Sotenäs?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.