Carola Eriksson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
Toppmäklare

Carola
Eriksson
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Carolas rekommendationer

Om Carola Eriksson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carola?

Jag är en framåt och driven fastighetsmäklare som älskar mitt yrke. Det som driver mig allra mest är nöjda kunder och framgångsrika affärer, en optimal kombination för dig som vill ha framgång i din bostadsförsäljning. Jag förbereder alltid mina uppdrag noggrant och resultatinriktat. Jag har under hela min yrkeskarriär arbetat inom försäljning och service, dessutom har jag ett brinnande intresse för inredning. Min stora ambition är att skapa ett långsiktigt förtroende, på så sätt får jag dig att känna dig trygg och nöjd i din livs största affär.

Vad skiljer Carola Eriksson från andra mäklare?

Jag är en ambiös, energirik och målmedveten fastighetsmäklare som prioriterar gott och nära samarbete med alla mina kunder i kombination med en god och givande försäljning. Jag vill att alla ska känna sig trygga och bekväma genom säljprocessen och alltid veta var jag finns, för att besvara frågor och funderingar. Jag ser varje bostadsförsäljning som en ära och väldigt unik i sitt slag. Jag älskar att hjälpa människor att hitta just deras drömboende eller att hjälpa säljare att förmedla deras kära bostad. Jag jobbar hårt, tryggt och effektivt för att få bostaden såld snabbt till ett bra pris.
Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, sms eller mail, så var vänlig att kontakta mig för frågor och funderingar så hjälper jag dig gärna.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Ystad kommun är en hett eftertraktad bostadsmarknad med underbar natur och unikt läge längst kusten. Här förmedlar vi allt från villor, bostadsrätter och gårdar – en fantastisk plats att bo och arbeta på! Varmt välkommen att kontakta mig!

Hur marknadsför Carola sina bostadsförsäljningar?

Här skiljer vi oss från konkurrenterna!

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Ystad erbjuder en unik förmedlingstjänst med bred och vass marknadsföring som utformas just för din försäljning. Välkomna att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur du gör din livs största affär till den bästa.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-02-09.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Carola säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Tomelilla
 • Ystad
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Carola erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Carola Eriksson
är mäklare på

Är du Carola Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.