Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Mäklare Uppsala
Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala.

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.


Besök oss
Östra Ågatan 31

Uppsala

018-430 34 00

uppsala@lansfast.se

Boka möte
Mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Medarbetare
Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Uppsala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Elsa Johansson mäklare
Elsa Johansson

Med mitt driv, stora engagemang och genom att jobba med marknadens allra bästa verktyg skapar jag förutsättningar för att vi når det bästa resultat i en försäljning! Det är väldigt viktigt för mig att du som kund blir så nöjd med mig som mäklare att du kan tänka dig att rekommendera mig till alla du känner- först då har jag nått mitt mål! Utöver det är jag en glad, ödmjuk och trevlig person...

Mäklare Elsa Johansson
Dinko Dautovic mäklare
Dinko Dautovic

Jag är en driven fastighetsmäklare med ambitionen att hjälpa och vägleda människor i sina bostadsaffärer. Med ett stort engagemang, tydlig planering och ett brinnande hjärta för affärer är mitt mål att överträffa era förväntningar. Varumärket Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ger mig möjligheten att kunna erbjuda mina kunder en av marknadens vassaste helhetslösningar för både köpare och...

Mäklare Dinko Dautovic
Måna Kanjo mäklare
Måna Kanjo

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa. Genom skarp affärsmässighet, noggrannhet, lyhördhet och framför allt hårt jobb arbetar jag ständigt för att överträffa min kunders förväntningar och hålla hög kvalité. Det som driver mig mest är passionen för att göra goda affärer och samtidigt få dig som kund att känna trygghet....

Mäklare Måna Kanjo
Rasmus Hedin mäklare
Rasmus Hedin

Jag är uppväxt i Roslagen men har bott i Uppsala större delen av mitt liv, vilket gör att jag har bra koll på staden och dess närområden. Mitt mål som fastighetsmäklare är att göra ett avtryck genom att skapa förtroende och alltid uppfylla kundens förväntningar och mer därtill. Att få mina kunder att känna sig trygga och lugna under hela försäljningsprocessen är något jag värderar väldigt högt....

Mäklare Rasmus Hedin
Mäklarbild saknas
Songül Kiruk

Songül Kiruk är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Songül Kiruk
Mäklarbild saknas
Helena Widegren

Helena Widegren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Helena Widegren
Mäklarbild saknas
Anna Viring

Anna Viring är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Anna Viring
Mäklarbild saknas
Arvid Waldestrand

Arvid Waldestrand är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Arvid Waldestrand
Mäklarbild saknas
Herman Silén

Herman Silén är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Herman Silén
Mäklarbild saknas
Henrik Lindkvist

Henrik Lindkvist är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Nacka.

Mäklare Henrik Lindkvist
Mäklarbild saknas
Sofia Sundberg

Sofia Sundberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Sofia Sundberg
Mäklarbild saknas
Andreas Fält

Andreas Fält är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Andreas Fält
Mäklarbild saknas
Mats Jansson

Mats Jansson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Mats Jansson
Mäklarbild saknas
Teresa Pettersson

Teresa Pettersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Teresa Pettersson
Mäklarbild saknas
David Wallin

David Wallin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare David Wallin
Mäklarbild saknas
Filip Lindström

Filip Lindström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Filip Lindström
Mäklarbild saknas
Hanna Östman

Hanna Östman är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Hanna Östman
Mäklarbild saknas
Kent Lindström

Kent Lindström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Kent Lindström
Mäklarbild saknas
Peter Jakobsson

Peter Jakobsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Peter Jakobsson
Mäklarbild saknas
Ann-Sofi Ripstrand

Ann-Sofi Ripstrand är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Ann-Sofi Ripstrand
Mäklarbild saknas
David Almqvist

David Almqvist är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare David Almqvist
Mäklarbild saknas
Gustaf Mattsson

Gustaf Mattsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Gustaf Mattsson
Mäklarbild saknas
Helen Andersson

Helen Andersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Helen Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Uppsala.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Östra Ågatan 31
75310 Uppsala

fastighet.uppsala@lansfast.se

018-4303400

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.