Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

Vi har idag vår bobutik i Mariestad som är belägen centralt vid Nya Torget. Vi har funnits sedan 2011 och jobbar på en bred marknad i Skaraborg. Vårt kontor jobbar för hög kundnöjdhet och fullt fokus och engagemang i varje bostadsaffär. Vi sitter tillsammans med försäkring och bank på Länsförsäkringar, vilka vi har ett mycket fint och bra samarbete med.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Mariestad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Angelica Mogren mäklare
Angelica Mogren

Mitt fokus är att i varje enskild bostadsaffär leverera bästa möjliga resultat som skapar både nöjda säljare och köpare.

Mäklare Angelica Mogren
Felicia Ahlberg mäklare
Felicia Ahlberg

Att sälja och köpa bostad är ofta en av de största affärerna vi gör i vårt liv. Det är därför min ambition som fastighetsmäklare att skapa en trygg och bra affär för alla inblandade parter. Jag vill att mina kunder ska ha förtroende för mig och jag vill leverera ett bra resultat. Detta gör jag genom struktur, engagemang och ett glatt humör!

Mäklare Felicia Ahlberg
Rebecca Thörnberg mäklare
Rebecca Thörnberg

Rebecca Thörnberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gullspång, Gårdsjö, Hova, Otterbäcken, Skaraborg, Mariestad, Lyrestad, Sjötorp, Torsö, Töreboda och MoholmÄlgarås.

Mäklare Rebecca Thörnberg
Florid Krasniqi mäklare
Florid Krasniqi

Florid Krasniqi är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gullspång, Karlsborg, Mariestad och Töreboda.

Mäklare Florid Krasniqi

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Mariestad.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
Esplanaden 8
54221 Mariestad

mariestad@lansfast.se

0501-40072

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.