Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

4,7 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Lilla Torget 7 i Lerum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Lerum!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Lerum
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Magnus Dahlsjö mäklare
Magnus Dahlsjö

För att jag är engagerad och sätter kunden i centrum. Jag tycker verkligen om mitt arbete och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1998. Jag kan mitt yrke och min lokala marknad. Efter tio år som anställd mäklare startade jag och några kollegor Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Lerum 2008. Detta har jag inte ångrat en minut och jag är stolt över att få arbeta under ett så starkt...

Mäklare Magnus Dahlsjö
Gregers Winbo mäklare
Gregers Winbo

Som både köpare och säljare önskar man en kompetent, professionell och noggrann mäklare och dessa egenskaper är något mina kunder oftast uttrycker om mig. Jag vill inte ha några lösa trådar före, under eller efter affären. Gör rätt första gången helt enkelt.

Mäklare Gregers Winbo
Thomas Hansson mäklare
Thomas Hansson

Med ett stort intresse för servicebranschen och ett förflutet inom densamma var det länge ett mål att arbeta som fastighetsmäklare. Att vara delaktig och hjälpa människor i deras livs största affär är för mig ett hedersuppdrag och jag gör därför alltid mitt yttersta för att alla inblandade parter skall vara nöjda och känna trygghet. Genom hög tillgänglighet, kontinuerlig återkoppling samt stort...

Mäklare Thomas Hansson
Peter Eriksson mäklare
Peter Eriksson

Jag vill att man ska använda mig om man vill ha en mäklare som är engagerad och erfaren.

Mäklare Peter Eriksson
Mäklarbild saknas
Caroline Larsson

Caroline Larsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bergsjön, Kortedala, Nylöse och Partille.

Mäklare Caroline Larsson
Mäklarbild saknas
Amanda Bergman

Amanda Bergman är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alingsås och Sollebrunn.

Mäklare Amanda Bergman
Mäklarbild saknas
Katarina Forsström

Katarina Forsström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lerum, Floda, Gråbo, Sjövik, Stenkullen och Tollered.

Mäklare Katarina Forsström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Lerum.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum
Almekärsvägen 9
44330 Lerum

lerum@lansfast.se

0302-55803

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.