MäklarOfferter

Ulf Block

Mäklare på SkandiaMäklarna

Ulf Block
BetygStjärna5/5
SkandiaMäklarna

Mina kunder brukar beskriva mig som en väldigt målmedveten, noggrann och professionell mäklare. Bjud gärna hem mig så berättar jag mer om hur jag jobbar!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Ulf Block, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Ulf Block samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Ulf säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Med 14 års erfarenhet som mäklare har jag jobbat i alla typer av marknader och träffat människor i alla möjliga situationer. Med erfarenhet och ett brinnande intresse för försäljning och personlig utveckling ger jag det där lilla extra som inte sällan blir avgörande för att nå maximalt slutpris.

Kunder brukar uppskatta att jag är påläst och har en servicegrad utöver det vanliga på marknaden. Det genererar trygga spekulanter som vågar läggar bud. Med fler budgivare får vi bäst betalt för din bostad!

SkandiaMäklarna hittar du över hela Sverige. Vi kan landet från norr till söder och Kristianstad är inget undantag. Vi finns här för dig som vill sälja ditt hus, gå på visningar som spekulant eller bara få en värdering av din nuvarande bostad inför en eventuell försäljning.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Våra bostäder syns överallt! Jag anpassar annonseringen utifrån varje situation. För dig som är ute i god tid rekommenderar jag oftast att marknadsföra din bostad som REDO där vi matchar bostaden mot vårt aktiva spekulantregister som ett första steg. Vi annonserar även på www.skandiamaklarna.se, Hemnet, Facebook, Instagram och i vårt skyltfönster på Lilla Torg. Bilderna tas av professionell fotograf och möjlighet till styling finns via vår duktiga stylist.

Rekommendationer (23)

Ulf Block har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 23 omdömen
Andreas H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västra Innerstaden

Riktigt nöjda med Ulf. Professionell och ödmjuk mäklare som lyssnade på våra önskemål. Han rekommenderas varmt.

Carl-Henry Ö.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Östra Torn

Vi är väldigt nöjda med Ulf. Så otroligt trevlig, lyhörd och kunnig mäklare som vi varmt kan rekommendera. Han kom med otroligt bra tips under hela försäljningen. Han ordnade med precis allt och var väldigt kommunikativ! Han får toppbetyg på precis allt.

Catharina D.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Papegojelyckan

Allt har gått jättebra med Ulf. Han var genuin, ärlig och otroligt engagerad. Jag har bara gott att säga om honom och rekommenderar honom!

Göran L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Mårtens Fälad

Vi är mycket nöjda med Ulf. Han ingav stort förtroende och kändes korrekt genom allt, han tog sig även tid för att hålla oss väl informerade om allt. Jag fick mer än förväntat och är mycket nöjd.

Lämna omdöme

Här mäklar Ulf Block

Ulf jobbar som mäklare i Kristianstad, Lund, Hässleholm, Karlshamn, Sölvesborg, Olofström, Bromölla, Osby och Östra Göinge.

Objekttyper

Ulf förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Ulf erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Ulf

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Ulf

Ulf Block är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Skandiamäklarna Kristianstad & Åhus
Stjärna4,9/5
Skandiamäklarna Kristianstad & ÅhusVästra Storgatan 42, 291 31 KristianstadBrev kristianstad@skandiamaklarna.seTelefon 044 - 12 21 33
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare