Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Ulf Block, Mäklare på MOHV Lund
Toppmäklare

Ulf
Block
Mäklare på MOHV

5 av 5 i betyg

Om Ulf Block

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ulf?

Mina kunder brukar beskriva mig som en väldigt målmedveten, noggrann och professionell mäklare. Bjud gärna hem mig så berättar jag mer om hur jag jobbar!

Vad skiljer Ulf Block från andra mäklare?

Med 13 års erfarenhet som mäklare har jag jobbat i alla typer av marknader och träffat människor i alla möjliga situationer. Tillsammans med ett brinnande intresse för försäljning och personlig utveckling ger jag det där lilla extra som inte sällan blir avgörande för att nå maximalt slutpris. Det kan handla om att göra visningen till något extra, att hålla extra visningar och att ringa ALLA spekulanter efter visningarna. Då säkerställer jag att vi säljer till rätt pris och vid rätt tillfälle.

Kunder brukar uppskatta att jag är påläst och har en servicegrad utöver det vanliga på marknaden. Det genererar trygga spekulanter som vågar läggar bud. Med fler budgivare får vi bäst betalt för din bostad!

Med branschens mest nytänkande varumärke i ryggen erbjuder jag marknadens bästa tjänst!

Under 2018 och 2019 blev jag nominerad till Årets Mäklare på MOHV. Jag har blivit utsedd till Toppmäklare på Mäklarofferter 2017, 2018, 2019, 2020 och 2021 vilket innebär minst 90% nöjda säljare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar Lund! Som mäklare får jag ständigt sälja fina bostäder, ofta med fin arkitektur. Kunderna är oftast väl pålästa och väljer sin mäklare med omsorg och i en marknad med mycket konkurrens är det en sporrande tillvaro. Att kunder ställer krav på sin mäklare är något jag uppskattar och som gynnar mig som ger allt.

Bostadsmarknaden är i princip alltid het i Lund, inte minst i studenttider då jag säljer många ettor och tvåor. Utbudet av villor är alldeles för lågt vilket leder till många spekulanter och mycket budgivningar.

Då och då får jag höra från kunder att "bostäderna säljs av sig själva". Jag håller med men vill du få ut det där extra för din bostad krävs en dedikerad mäklare med koll på bostaden och omgivningen,

Hur marknadsför Ulf sina bostadsförsäljningar?

Hemnet är den viktiga marknadsplatsen. Vi syns även på MOHV,se och hittahem.se.
Lägg till annonsering i området, i vårt skyltfönster och via sociala medier såsom Facebook och Instagram med väl utvalda målgrupper så når vi ut brett.

Vi jobbar även aktivt med spekulanter vi träffat på de senaste visningarna av liknande bostäder. Där når vi de spekulanter som vi vet är aktiva på marknaden . Det upplever vi är betydligt mer effektivt än inaktuella spekulantregister som många lyfter fram som sina styrkor.

Professionell fotografering med mig på plats, stylingkonsultation och tryckta beskrivningar ingår också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-03-23.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Ulf säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Villor
På följande platser
 • Kävlinge
 • Lomma
 • Lund
 • Staffanstorp
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Ulf erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ulf Block
är mäklare på

Är du Ulf Block?
Logga in och redigera din presentation här.