Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Lokalt fastighetsmäklarföretag i Karlskrona med nära samarbete med mäklare i grannkommunerna samt med våra kollegor på Bank och försäkring inom Länsförsäkringar.

Vi jobbar alltid för en hög kundnöjdhet samt också för att göra bostadsaffären trygg och säker. Alltid med både säljarens och köparens bästa för ögonen i varje del.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Karlskrona
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sandra Steen mäklare
Sandra Steen

Jag är fastighetsmäklare och jobbar med villor, bostadsrätter, tomter och fritidshus. Att hjälpa mina kunder genom sitt livs affär med trygghet och förtroende, det är det viktigaste i mitt jobb. För mig är det en ära att få följa med på resan! Att få jobba som mäklare i vårt vackra Karlskrona är på det hela taget fantastiskt, och att få träffa alla underbara människor genom jobbet.

Mäklare Sandra Steen
Tobias Nordling mäklare
Tobias Nordling

Jag arbetar som VD för området Blekinge och Nordöstra Skåne. Jag tar inte själv på mig uppdrag utan fördelar dessa till mina duktiga kollegor i vårt område.

Mäklare Tobias Nordling
Mäklarbild saknas
Filippa Lilja

Filippa Lilja är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bromölla, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Osby, Ronneby och Sölvesborg.

Mäklare Filippa Lilja
Mäklarbild saknas
Håkan Meldgaard

Håkan Meldgaard är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bromölla, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Osby, Ronneby och Sölvesborg.

Mäklare Håkan Meldgaard
Mäklarbild saknas
Sofia Andersson

Sofia Andersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus i Karlskrona.

Mäklare Sofia Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlskrona.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
Stortorget 10
37122 Karlskrona

karlskrona@lansfast.se

0455-355080

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.