Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

4,5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Rådhusesplanaden 11 i Umeå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Umeå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Lukas Selberg mäklare
Lukas Selberg

Driven och noggrann, har alltid strävat efter att göra mina kunder nöjda.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Lukas Selberg
Jonas Eriksson mäklare
Jonas Eriksson

Hej! Det känns spännande att få vara med i urvalet av mäklare som ni eventuellt kommer att anlita. Jag har jobbat som mäklare i nästan 10 år och är specialiserad på hus, parhus och radhus. Det är väldigt mycket mer att tänka på när man säljer dessa jämfört med lägenheter då de utgör fast egendom och det är viktigt att mäklaren är kunnig inom områden som byggteknik, riskkonstruktioner, felansvar...

Mäklare Jonas Eriksson
Pär Carlsson mäklare
Pär Carlsson

Viktigt för mig är att den kund jag möter känner sig omhändertagen och får den hjälp den hjälp den behöver för att känna sig lugn och trygg med sin bostadsaffär. Jag lägger ner mycket tid på alla mina uppdrag och sätter tillgänglighet och service för mina kunder som främsta mål.

Mäklare Pär Carlsson
Ida Erixon mäklare
Ida Erixon

Jag lägger fullt fokus på att just din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Det viktigaste för mig är att både säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga med mitt arbete från början till slut.

Mäklare Ida Erixon
Jonas Nygren mäklare
Jonas Nygren

Som mäklare tycker jag om att hjälpa kunden i hela process, från det första mötet och hela vägen fram till en lyckad affär. Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet där alla parter är mer än nöjda

Mäklare Jonas Nygren
Mäklarbild saknas
Susanne Lindgren

Susanne Lindgren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Umeå, Botsmark, Bullmark, Holmsund, Holmön, Hörnefors, Obbola, Röbäck, Sävar, Tavelsjö och Täfteå.

Mäklare Susanne Lindgren
Mäklarbild saknas
Johanna Englund

Johanna Englund är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, villor i Umeå, Botsmark, Bullmark, Holmsund, Holmön, Hörnefors, Obbola, Röbäck, Sävar, Tavelsjö och Täfteå.

Mäklare Johanna Englund
Mäklarbild saknas
Sofie Näslund

Sofie Näslund är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Umeå, Botsmark, Bullmark, Holmsund, Holmön, Hörnefors, Obbola, Röbäck, Sävar, Tavelsjö och Täfteå.

Mäklare Sofie Näslund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Umeå.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
Rådhusesplanaden 11
90328 Umeå

umea@lansfast.se

090-129060

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.