Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

4,6 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Järfälla
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Kim Kyllönen mäklare
Kim Kyllönen

Jag strävar efter att alla mina kunder ska känna en trygghet och tillit hos mig samt självklart få en lyckad försäljning. Att du som säljare ska få vara med i hela processen och även hitta din nästa drömbostad är viktigt för mig.

Mäklare Kim Kyllönen
Mäklarbild saknas
Daniel Danielsson

Hej, Mitt namn är Daniel Temiz och jag jobbar som fastighetsmäklare. Jag är en glädjespridare som bidrar med mycket energi och kompetens. Jag strävar alltid efter kundens bästa och har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang och min mångåriga säljerfarenhet som säljare.

Mäklare Daniel Danielsson
Mäklarbild saknas
Jony Eliyo

Jony Eliyo är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll, Viksjö, Kista och Tensta.

Mäklare Jony Eliyo
Mäklarbild saknas
Romeo Amsieh

Romeo Amsieh är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll, Viksjö, Kista och Tensta.

Mäklare Romeo Amsieh
Mäklarbild saknas
Ramin Mirzazadeh

Ramin Mirzazadeh är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Ramin Mirzazadeh
Mäklarbild saknas
Louise Eldwinger

Louise Eldwinger är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Louise Eldwinger
Mäklarbild saknas
Daniella Georges

Daniella Georges är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Järfälla, Kista och Tensta.

Mäklare Daniella Georges
Mäklarbild saknas
David Chamaon

David Chamaon är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare David Chamaon

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Järfälla.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Gripengatan 2 Stora Torget, Barkarbystaden
17744 Järfälla

jarfalla@lansfast.se

08-12860100

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.