Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vasastan

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vasastan

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vasastan

Vi kan Vasastan!
Vår stadsdel är en del av Norrmalm och ligger mycket centralt i Stockholm, och är också väldigt Stockholmsk. Det syns på arkitekturen – stora delar av bebyggelsen här uppfördes mellan 1880 och 1925. Ta gärna en promenad längs Kungsholmens norra strand, så ser du undersköna Vasastan på andra sidan Karlbergsjön, med fina landmärken som St Eriksbron och Karlbergs slott. Även om du är ny här, lär du känna igen dig. Vasastan syns i otaliga svenska filmer och tv-serier, och om inte annat känner du igen gatunamn som Sveavägen och Odengatan, eller platser som Observatorielunden, Sabbatsbergs sjukhus och Vasaparken (som var Astrid Lindgrens utsikt från Dalagatan där hon bodde i över 70 år. Kom och trampa genuin Stockholmsmark!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Vasastan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emma Holst mäklare
Emma Holst

För att skapa bästa möjliga affär är Emma övertygad om att engagemang, tillgänglighet och driv måste vara ledord genom varje försäljning. Att dessutom jobba lokalt ger henne en fantastisk lokal- samt marknadskännedom just här. Boka in ett möte med Emma för en värdering så berättar hon varför du ska välja just henne till din försäljning!

Mäklare Emma Holst
Erin Kiruk mäklare
Erin Kiruk

JAG KAN MÄKLERI 2012 fick jag min registrering och jag älskar mitt jobb, brinner för försäljning och med att hjälpa båda säljare och köpare till en mycket lyckad affär. Det har gjort att ca 80 % av mina kunder kontaktar mig via rekommendationer, vilket känns jättekul.

Mäklare Erin Kiruk
Tolgay Erdinc mäklare
Tolgay Erdinc

För att skapa bästa möjliga affär är Tolgay övertygad om att engagemang, tillgänglighet och driv måste vara ledord genom varje försäljning. Att dessutom jobba lokalt ger honom en fantastisk lokal- samt marknadskännedom just här. En sak som skiljer Tolgay från andra mäklare är att han är även certifierad elektriker och har många år bakom sig i byggbranschen. Boka in ett möte med Tolgay för en...

Mäklare Tolgay Erdinc
Mäklarbild saknas
Cathrine Brooling

Cathrine Brooling är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kista, Kungsholmen, Solna, Sundbyberg och Vasastan.

Mäklare Cathrine Brooling
Mäklarbild saknas
Elie Oanes

Elie Oanes är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vasastan och Birkastan.

Mäklare Elie Oanes
Mäklarbild saknas
Toni Oanes

Toni Oanes är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vasastan och Birkastan.

Mäklare Toni Oanes

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vasastan.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vasastan
Upplandsgatan 51
11328 Stockholm

vasastan@lansfast.se

08-68422200

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vasastan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.