Alexander Torssell, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Alexander Torssell Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare

November 2020

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexander?

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare.
Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete!
Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär och självklart bäst betalt. Efter en affär med mig är målsättningen att ni som säljare och köpare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Vad skiljer Alexander Torssell från andra mäklare?

Jag blev den mest rekommenderade fastighetsmäklaren i Sollentuna mitt första halvår som fastighetsmäklare och endast efter ett år i branschen var jag en av de mäklarna som omsatte och sålde flest bostäder på en av Sveriges tre största mäklarbolag i hela Stockholm.

2019 startade på följande vis:
- Den mäklare i Sollentuna som har blivit rekommenderad flest gånger Q1 (Kvitto på att jag alltid ser till min kunds bästa och jobbar stenhårt för att få nöjda kunder)

- Den mäklare som publicerar flest annonser i Sollentuna Q1 (Leder till att jag träffar/pratar med flest spekulanter som gör att många försäljningar kan göras ”off-market” och man slipper öppna visningar/budgivningar om man vill så att bostaden säljs på ett smidigt sätt)

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha blivit handplockad av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling arbetar jag idag på Sollentuna kontoret, vilket var det självklara valet då jag både är född, uppvuxen och bor i området. Jag känner till Sollentunas alla fördelar och vet vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och vart närmaste busshållplats ligger.

Hur marknadsför Alexander sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Allt skräddarsys för just din försäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-13.

ALEXANDER SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ALEXANDER ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Alexander Torssell har 14 rekommendationer

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Alexander till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Alexander

ALEXANDER JOBBAR PÅ

Är du Alexander Torssell?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis