Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

4,4 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare?

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ale torg 7 i Nödinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Ale!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Ale
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Yvonne Karlsson mäklare
Yvonne Karlsson

Det viktigaste för mig som fastighetsmäklare är att ge trygg vägledning till både säljare och köpare i en affär som kan vara livsavgörande. Jag brinner för mäklaryrket och lägger ner min själ för att nå bästa möjliga resultat i varje affär vilket resulterar i återkommande kunder och många rekommendationer vilket jag är oerhört tacksam över.

Mäklare Yvonne Karlsson
Karin Rolland mäklare
Karin Rolland

Varje dag har jag förmånen att hjälpa till med ett av livets viktigaste (och roligaste) beslut. Med stark vilja och största ödmjukhet är min önskan att genomföra detta så bra som möjligt. Jag lägger stort fokus på personligt engagemang och lyhördhet för mina kunders specifika önskemål. Det viktigaste är att få nöjda kunder och uppnå ett gemensamt förtroende och bästa möjliga resultat. Så tveka...

Mäklare Karin Rolland
Charlotte Arnet mäklare
Charlotte Arnet

Med stort engagemang, kunskap och en trygg hand hjälper jag dig som önskar ta ett nytt steg i din bostadssituation. Jag har en solid grund inom marknadsföring och sälj så ihop med Länsfast gedigna kundregister levererar jag alltid det lilla extra för att skapa en lyckad affär. Min intension är att professionellt och personligt hjälpa mina säljare genom hela processen där jag aldrig tummar på...

Mäklare Charlotte Arnet

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Ale.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
Ale Torg 7
44921 Nödinge

ale@lansfast.se

0303-24 50 51

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.