Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

4,8 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsfastighet eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 46 i Skellefteå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Skellefteå!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Skellefteå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Patrik Auoja mäklare
Patrik Auoja

Patrik Auoja är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Skellefteå.

Mäklare Patrik Auoja
Mäklarbild saknas
Linda Olsson

Linda Olsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Skellefteå.

Mäklare Linda Olsson
Mäklarbild saknas
Jessica Möller

Jessica Möller är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Skellefteå.

Mäklare Jessica Möller
Mäklarbild saknas
Viktoria Backlund

Viktoria Backlund är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skellefteå.

Mäklare Viktoria Backlund
Mäklarbild saknas
Hampus Auoja Hugosson

Hampus Auoja Hugosson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skellefteå.

Mäklare Hampus Auoja Hugosson
Mäklarbild saknas
Ralf Gustafsson

Ralf Gustafsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skellefteå.

Mäklare Ralf Gustafsson
Mäklarbild saknas
Rasmus Sundberg

Rasmus Sundberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skellefteå.

Mäklare Rasmus Sundberg
Mäklarbild saknas
Maria Lindmark

Maria Lindmark är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Skellefteå.

Mäklare Maria Lindmark
Mäklarbild saknas
Camilla Solstrid

Camilla Solstrid är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå och Älvsbyn.

Mäklare Camilla Solstrid

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Skellefteå.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
Trädgårdsgatan 8
93131 Skellefteå

skelleftea@lansfast.se

0910-779000

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.