Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

4,8 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Vi har ständig fokus på trygghet, personligt engagemang och god lokalkännedom. En utgångspunkt i vårt arbete är att kunna ge ett seriöst och kvalificerat stöd till dig som säljare vilket visar sig år efter år i vårt höga kundindex där våra kunder har sitt betyg på oss. Vi är unika med vår helhetslösning som inkluderar våra tilläggstjänster inom bank och försäkring. Vi sätter stort fokus på varje enskild försäljning och försöker hitta det unika i just er bostad för bostaden skall säljas till högsta möjliga marknadspris.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Sigtuna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sami Uzunkaya mäklare
Sami Uzunkaya

Jag som fastighetsmäklare vill att du som säljare ska vara mer än bara nöjd med just din bostadsförsäljning och verkligen få uppleva en mäklare som gör & ger det lilla extra. Varje bostad är unik på...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sami Uzunkaya
Stefan Petrén mäklare
Stefan Petrén

Lång erfarenhet, oslagbar lokalkännedom och stort kontaktnät. Att jag är engagerad, kunnig och gör allt för att min säljare och köpare ska bli så nöjda som det går att bli får du på köpet.

Mäklare Stefan Petrén
Johan Hjalmarsson mäklare
Johan Hjalmarsson

Jag är ständigt driven att förmedla bostäder med moderna metoder och ett stort engagemang. Mina säljare beskriver mig som tydlig, med stor målfokus och snabb återkoppling. Jag har specialkompetens inom Lantbruk med Jord & Skog, är utbildad civilekonom och driver sedan 2013 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Upplands Väsby.

Mäklare Johan Hjalmarsson
Mäklarbild saknas
Amreen Sachedina

Amreen Sachedina är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden och Råsunda.

Mäklare Amreen Sachedina

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sigtuna.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
Nymärstagatan 14B
19530 Märsta

sigtuna@lansfast.se

08-58831280

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.