Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Nacka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Adam Hultqvist mäklare
Adam Hultqvist

Som registrerad fastighetsmäklare tycker jag det är oerhört viktigt att skapa förtroende med såväl säljare som köpare. Genom att vara ärlig, engagerad och påläst om bostaden får jag spekulanterna att känna sig trygga och på så sätt öka möjligheterna till en riktigt framgångsrik försäljning av din bostad.

Mäklare Adam Hultqvist
Ola Niklasson mäklare
Ola Niklasson

Under mina år i branschen har jag hjälpt tusentals människor att byta bostad. Med tanke på hur väl jag trivs i yrket, hoppas jag fortsätta så länge att jag kan räkna i miljontal. Med Länsförsäkringar i ryggen - och det helhetserbjudande vi kan presentera blir mitt jobb ännu roligare – och mina kunder kan känna trygghet när de får hjälp med allt under ett och samma tak.

Mäklare Ola Niklasson
Åsa Von Zweigbergk mäklare
Åsa Von Zweigbergk

Jag vill att du som säljare ska bli över förväntan nöjd och jag strävar alltid att få rekordpris. Nöjda kunder är nyckeln till framgång - så jag ger alltid 100% i varje affär! På så sätt har jag många fina rekommendationer och flertalet återkommande kunder.

Mäklare Åsa Von Zweigbergk
Olof Edelsvärd mäklare
Olof Edelsvärd

Min största drivkraft för att lyckas i mäklarbranschen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Med ett stort engagemang, ett ambitiöst bemötande och ett driv att genomföra alla affärer med bästa möjliga resultat kunde jag inte hamnat mer rätt än i just mäklarbranschen. Jag finns tillgänglig och håller er uppdaterade hela vägen. Jag driver just nu som franchisetagare...

Mäklare Olof Edelsvärd
Mäklarbild saknas
Caroline Hedin

Caroline Hedin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nacka.

Mäklare Caroline Hedin
Mäklarbild saknas
Annika Nittsten

Annika Nittsten är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nacka.

Mäklare Annika Nittsten
Mäklarbild saknas
Niklas Örtenholm

Niklas Örtenholm är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nacka.

Mäklare Niklas Örtenholm
Mäklarbild saknas
Malin Kidegren

Malin Kidegren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nacka.

Mäklare Malin Kidegren

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nacka.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Smedjegatan 6, vån 3
13165 Nacka

nacka@lansfast.se

08-120 23 890

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.