Marcus Hermanson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Toppmäklare

Marcus
Hermanson
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Marcus rekommendationer

Om Marcus Hermanson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Mig ska ni anlita om ni vill ha det absolut högsta slutpriset och vara 100% nöjda med er försäljning. Jag lämnar ingenting åt slumpen och kommer driva på tills det att vi har nått det absolut högsta slutpriset. Jag försöker alltid att göra mitt yttersta och det har visat sig att funka. Under 2018 är jag topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Täby, samt topp 5 mest anlitade mäklaren i Täby.

Mina visningar är också något utöver det vanliga där varje enskild spekulant uppmärksammas och det finns ingen som lämnar mina visningar både berörda utav mig och det objekt som visas! Tror du mig inte, kom och kolla på en utav mina visningar!

Vad skiljer Marcus Hermanson från andra mäklare?

Jag är utan tvekan den mest drivna och motiverade mäklaren du kommer att stöta på. Efter min tid i Beverly Hills har jag lärt mig saker den svenska mäklaren inte klarar av. Med min förmåga att driva på och jaga det högsta slutpriset så vet jag att jag är en utav dem hårdast jobbande mäklarna i branschen.

Topp 3 flest rekommendationer i Täby.
Topp 5 mest anlitade mäklaren i Täby

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i några utav Sveriges absolut finaste områden med ovanligt pålästa kunder där det inte räcker med att öppna dörren. Här krävs både kunskap om byggteknik, område och vart bästa restaurang ligger. Både Täby och Danderyd är spännande områden där det för tillfället händer mycket och kommunerna har mycket i kikaren för framtiden!

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför alltid alla mina bostäder på ett så brett sätt som möjligt! Jag håller inte på att trassla med olika modeller för olika marknadskanaler som ingår i arvodet. Jag vill att mina kunder ska exponeras så mycket som möjligt och på det bästa sättet! Därför får du alltid mest marknadsföring för pengarna genom att anlita mig.

Något vi skiljer oss på från konkurrenterna är hur vi presenterar våra bostäder med både VR-turer och drönarbilder som går att manövrera. Utöver det har vi Norrorts bästa fotografer med en helt ny hemsida som presenterar högupplösta bilder på bästa möjliga sätt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-10-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Marcus säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Marcus erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Marcus Hermanson
är mäklare på

Är du Marcus Hermanson?
Logga in och redigera din presentation här.