Alexander Langer, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Toppmäklare

Alexander
Langer
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

4,8 av 5 i betyg
Visa Alexanders rekommendationer

Om Alexander Langer

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexander?

Genom mitt genuina intresse för försäljning, höga ambitionsnivå och kreativa lösningsförmåga skapar ni bästa förutsättningar för att nå en lyckad bostadsaffär. I kombination med ett varumärke som för tredje året i rad har Sveriges nöjdaste kunder lämnar ni inget åt slumpen!

Vad skiljer Alexander Langer från andra mäklare?

Största anledningen till att folk väljer att anlita mig utöver ren personkemi tror jag är följande:

Min breda och mångåriga bakgrund inom försäljning har utvecklat mig så att jag är förberedd på alla scenarion som kan uppstå.

Efter flera år utomlands som fastighetsmäklare på några av världens mest utmanande marknader har jag format ett arbetssätt som få mäklare i Sverige kan erbjuda.
Detta har blivit extremt tydligt i dagens marknad där lägenheter inte längre säljs på samma sätt som förr.
Genom dedikerat och metodiskt arbete säkerställer jag att jag är förberedd, kontaktbar och framförallt lyhörd i min kommunikation med era köpare, vilket skapar förtroende och en bra grund för kommunikation.

På temat kommunikation kan tilläggas att jag talar flytande Affärs-Engelska, något som tidigare kan ha tett sig irrelevant, medan det idag gör stor skillnad då ibland så många som upp till hälften av era visningsbesökare är nyrekryterad utländsk arbetskraft på de stora multinationella bolagen.
Jag har stor erfarenhet av deras affärskultur då jag sålt bostäder till över 50 nationaliteter samt i 4 olika länder och kan tack vare detta tydligt kommunicera i en förhandling för att nå bästa resultat.

Genom en varm inställning till omvärlden och ett genuint intresse för människor i allmänhet blir era köpare sedda och trygga i att närma sig en affär.

Som mäklare tar jag mig aldrig an fler uppdrag än jag kan slutföra, vilket lätt glöms bort när säljare sonderar terrängen efter rätt mäklare. Jag kommer aldrig att bli för upptagen för att kunna vara tillgänglig för er och era köpare, samtidigt som jag kan säkerställa att jag är förberedd inför varje visning och möte.
Jag är stolt att genom detta kunna säga att jag aldrig har tappat ett förmedlingsuppdrag på grund av att jag inte lyckats nå en affär på mina förmedlingar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sundbyberg och Solna som är mina fokusområden har inte valts av någon slump.
Innan jag blev franchisetagare hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling så jämförde jag noga och väl mellan flera stora kommuner i Stockholm.
När Sundbyberg/Solna erbjöds så var valet helt plötsligt enkelt.
Här i ett par av Sveriges mest välmående kommuner är det aldrig svårt att argumentera för varför folk ska välja just våra kommuner.
Otroligt många söker sig hit och det är inte svårt att förstå varför, med kommunikation i yppersta klass, grönska, bra infrastruktur, företagsklimat, vård och omsorg finns här någon för alla.

Tack vare ovan bor jag själv sedan flera år tillbaka i Sundbyberg och kan varenda gata och gränd som min egen innerficka.

Hur marknadsför Alexander sina bostadsförsäljningar?

Mäklarkåren i Sundbyberg/Solna är högst kompetent och jag har stor respekt för mina branschkollegors kunnande. I våra möten får ni en genomgående presentation av mitt och vårt sätt att mäkla.
70% har vi gemensamt med andra aktörer, medan det är de övriga 30% som sticker ut på ett unikt sätt.

Jag är övertygad om att det är dessa unika samarbete mellan bank och försäkringsbolag och hur vi utnyttjar det på bästa sätt som utger grunden för vår rekordhöga kundnöjdhet.

Jag hoppas vi ses på ett förutsättningslöst möte där jag berättar mer om hur vi gör skillnaden för dig och din bostadsaffär!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-20.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Alexander säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Villor
På följande platser
  • Solna
  • Sundbyberg
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Alexander erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ALEXANDERS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Alexander Langer
är mäklare på

Är du Alexander Langer?
Logga in och redigera din presentation här.