Charlie Siltberg, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
Toppmäklare

Charlie
Siltberg
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Charlies rekommendationer

Om Charlie Siltberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Charlie?

Mitt mål är att mina kunder ska vara 100% nöjda med min insats som mäklare och jag strävar efter trygghet, tydlighet, noggrannhet och bästa möjliga slutpris i mitt arbete. Det är viktigt för mig att båda parter, både köpare och säljare, i en affär ska känna sig nöjda när nycklarna lämnas över!

Vad skiljer Charlie Siltberg från andra mäklare?

Jag är genuint intresserad av mötet med människor har lätt för att bygga förtroende dels genom gedigen kunskap och dels genom social kompetens. Bostäder, både fastigheter och bostadsrätter, intresserar mig och jag har lätt för att se kvalitéer i det mesta. Jag är intresserad av byggnadsteknik i allmänhet och av äldre byggnader i synnerhet.

Jag brukar säga att "om man älskar byggnader och att prata med människor - då är det mäklare man ska vara".

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden på Gotland är spännande på många sätt. Den är väldigt varierande och kan innebära förmedlingar av bostadsrätter och villor i Visby eller på landet, eller vara ett mindre lantbruk med ekonomibyggnader och tillhörande mark, eller varför inte ett extravagant fritidshus vid havet eller kanske en fiskebod utan vatten och avlopp. Oavsett vad har jag erfarenhet från många olika sorters objekt och god lokal förankring över hela ön.

Hur marknadsför Charlie sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är bland det viktigaste i försäljningsprocessen. Grundpelaren är vår hemsida på lansfast.se där vi visar upp annonsen för ert objekt. Viktigt att komma ihåg är att ni som säljare alltid får godkänna annonsen innan den publiceras. Detta görs av två skäl; dels ska ni vara helt nöjda med hur er bostad visas upp för andra och dels för att ni kontrollerar att allt som står i annonsen stämmer. Det är viktigt att det är rätt!

Jag använder en stylist när det finns behov för detta och fotograferingen gör alltid av en yrkesfotograf. Jag anser att det är bästa att låta proffs göra det de är bäst på!

Marknadsföringen sker på vår hemsida, Hemnet, sociala medier (Facebook och Instagram) och även i BoBra-bilagan med GA och GT. I BoBra annonserar vi alltid med bilder och text på objektet för vi vet att det ger resultat!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-02-07.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Charlie säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Charlie erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Charlie Siltberg
är mäklare på

Är du Charlie Siltberg?
Logga in och redigera din presentation här.