Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

4,9 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Din lokala mäklare i Eskilstuna!

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 7 i Eskilstuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Eskilstuna redan idag!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Eskilstuna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Henrick Andersson mäklare
Henrick Andersson

Min drivkraft ligger i att ha helnöjda köpare och säljare. Anledningen är enkel - jag lever på mina nöjda kunder och de potentiella, nya kunder jag träffar om dagarna. Om du väljer mig så får du en...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Henrick Andersson
Elin Öhman mäklare
Elin Öhman

Din bostadsaffär kommer vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. Därför krävs ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser och en genomtänkt plan från din anlitade...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Elin Öhman
Ellinor Mersin mäklare
Ellinor Mersin

Jag har jobbat på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sedan 2013 och njuter varje dag i min roll som fastighetsmäklare. Jag är mycket medveten om bostadsaffären är en av livets största affärer både...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Ellinor Mersin
Annica Lövgren mäklare
Annica Lövgren

Jag har lång erfarenhet och har samlat på mig rätt kunskap för att ge dig maximalt i utdelning för den investering du gör när du anlitar mig.

Mäklare Annica Lövgren
Isa Donnerstern mäklare
Isa Donnerstern

Jag är en tjej med mycket energi och trivs väldigt bra med ett högt tempo omkring mig! När ni anlitar mig så får ni en person som aldrig ger sig förrän alla i hela processen är nöjda! Din bostadsaffär kommer vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. Därför krävs ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser och en genomtänkt plan från din anlitade fastighetsmäklare....

Mäklare Isa Donnerstern
Mäklarbild saknas
Christopher Sköldin

Christopher Sköldin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Näshulta, Skogstorp, Stora Sundby, Torshälla, Västra Näshulta och Ärla.

Mäklare Christopher Sköldin
Mäklarbild saknas
Dennis Rönnemark

Dennis Rönnemark är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Näshulta, Skogstorp, Stora Sundby, Torshälla, Västra Näshulta och Ärla.

Mäklare Dennis Rönnemark

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Eskilstuna.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
Libergsgatan 8
63220 Eskilstuna

eskilstuna@lansfast.se

016-5416500

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.