Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

4 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm

Lokalt fastighetsmäklarföretag i Hässleholm med nära samarbete med mäklare i grannkommunerna samt med våra kollegor på Bank och försäkring inom Länsförsäkringar.

Vi jobbar alltid för en hög kundnöjdhet samt också för att göra bostadsaffären trygg och säker.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Hässleholm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Albin Nilsson mäklare
Albin Nilsson

I en bostadsaffär är min strävan enkel; säljare, köpare och spekulanter ska alltid få den bästa möjliga service. Jag är en person som trivs med högt ställda krav och genom mitt arbete vill jag lämna så lite som möjligt åt slumpen..

Mäklare Albin Nilsson
Tobias Nordling mäklare
Tobias Nordling

Jag arbetar som VD för området Blekinge och Nordöstra Skåne. Jag tar inte själv på mig uppdrag utan fördelar dessa till mina duktiga kollegor i vårt område.

Mäklare Tobias Nordling
Sandra Axelsson mäklare
Sandra Axelsson

Vi är en kundägd fastighetsmäklarkedja inom Länsförsäkringar med kunskap och kvalitet i fokus. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi tryggare affärer och långsiktiga relationer med våra säljare och köpare. Vi kommer i varje affär göra allt vi kan för ett så bra resultat som möjligt för alla parter.

Mäklare Sandra Axelsson
Mäklarbild saknas
Emelie Simmingsköld

Emelie Simmingsköld är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bromölla, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Osby, Ronneby och Sölvesborg.

Mäklare Emelie Simmingsköld
Mäklarbild saknas
Stina Bruno

Stina Bruno är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bromölla, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Osby, Ronneby och Sölvesborg.

Mäklare Stina Bruno
Mäklarbild saknas
Ida Brandt

Ida Brandt är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bromölla, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Osby, Ronneby och Sölvesborg.

Mäklare Ida Brandt
Mäklarbild saknas
Charlott Nilsson

Charlott Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Hässleholm, Osby, Killeberg, Lönsboda, Visseltofta, Östra Göinge, Broby, Glimåkra, Hanaskog, Immeln, Knislinge och Sibbhult.

Mäklare Charlott Nilsson
Mäklarbild saknas
Lena Siegmund

Lena Siegmund är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bromölla, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Osby, Ronneby och Sölvesborg.

Mäklare Lena Siegmund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hässleholm.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
Andra Avenyen 14
28121 Hässleholm

hassleholm@lansfast.se

0451-292323

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.