Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hägersten

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hägersten

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hägersten

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Hägersten
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Fredrik Hansson mäklare
Fredrik Hansson

Vill ni ha en mäklare med säljerfarenhet? Jag har 11 års arbetserfarenhet utav försäljning. Jag som mäklare ser till att både säljare och köpare känner sig delaktiga, införstådda, trygga och nöjda under hela processen, vilket är en erfarenhet jag tagit med mig från mina tidigare år inom försäljning. Något som även uttrycker mig som mäklare är att jag ser till att alltid vara tillgänglig och...

Mäklare Fredrik Hansson
Hussein Ammouri mäklare
Hussein Ammouri

En bostadsaffär är vanligtvis den största affären du gör i ditt liv. Därför är valet av fastighetshetsmäklare otroligt viktigt. De förväntningar mina kunder har på mig ligger i underkant för det jag kräver av mig själv. De mest lyckade affärerna präglas av långsiktiga relationer, vilket jag alltid strävar efter. Med min stora passion för mitt yrke gör jag det som krävs för att just du ska känna...

Mäklare Hussein Ammouri
Yassin Alami mäklare
Yassin Alami

Jag älskar att träffa nya människor och framförallt hjälpa dem med en av de största affärerna i deras liv. Jag är engagerad, driven och jobbar helhjärtat för att göra mina kunder tillfredsställda. Mitt fokus ligger på kundens önskemål samt unika behov, och det viktigaste för mig som mäklare är kvalitet före kvantitet. Med en öppen och ärlig kommunikation kan vi tillsammans nå det bästa...

Mäklare Yassin Alami
Beatrice Granberg mäklare
Beatrice Granberg

Beatrice Granberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Västberga, Västertorp och Älvsjö.

Mäklare Beatrice Granberg
Mäklarbild saknas
Victor Öfverberg

Vänligen boka ett möte för en närmre presentation.

Mäklare Victor Öfverberg
Mäklarbild saknas
Eddy Lloret

Eddy Lloret är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Aspudden, Bredäng, Fruängen, Gröndal, Herrängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Solberga, Sätra, Vårberg, Västberga, Älvsjö, Örby och Östberga.

Mäklare Eddy Lloret
Mäklarbild saknas
Anna Håkansson

Anna Håkansson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Aspudden, Bredäng, Fruängen, Gröndal, Herrängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Solberga, Sätra, Vårberg, Västberga, Älvsjö, Örby och Östberga.

Mäklare Anna Håkansson
Mäklarbild saknas
George Tentak

George Tentak är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fruängen, Hägersten och Hägerstensåsen.

Mäklare George Tentak
Mäklarbild saknas
Peter Backlund

Peter Backlund är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Aspudden, Bredäng, Fruängen, Gröndal, Herrängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Solberga, Sätra, Vårberg, Västberga, Älvsjö, Örby och Östberga.

Mäklare Peter Backlund
Mäklarbild saknas
Veronica Pettersson

Veronica Pettersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Aspudden, Bredäng, Fruängen, Gröndal, Herrängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Solberga, Sätra, Vårberg, Västberga, Älvsjö, Örby och Östberga.

Mäklare Veronica Pettersson
Mäklarbild saknas
Jessica Janze

Jessica Janze är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Aspudden, Bredäng, Fruängen, Gröndal, Herrängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Solberga, Sätra, Vårberg, Västberga, Älvsjö, Örby och Östberga.

Mäklare Jessica Janze
Mäklarbild saknas
Christin Alm

Christin Alm är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Älvsjö.

Mäklare Christin Alm
Mäklarbild saknas
Sinan Saffar

Sinan Saffar är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Bredäng, Fruängen, Gröndal, Herrängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Solberga, Sätra, Vårberg, Västberga, Älvsjö, Örby och Östberga.

Mäklare Sinan Saffar
Mäklarbild saknas
Hatjef Aliji

Hatjef Aliji är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Bredäng, Fruängen, Gröndal, Herrängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Solberga, Sätra, Vårberg, Västberga, Älvsjö, Örby och Östberga.

Mäklare Hatjef Aliji

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hägersten.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hägersten
Ture Wennerholms Torg 2
12626 Hägersten

hagersten@lansfast.se

08-56288930

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hägersten?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.