Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

4,9 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Sundsvall
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Fredrik Karström mäklare
Fredrik Karström

Jag jobbar extremt hårt för att du som säljare alltid skall få en trygg affär samtidigt som jag jobbar för att slå prisrekord. Jag har under mina år som fastighetsmäklare jobbat upp en stor kundbas...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Fredrik Karström
Magnus Grahn mäklare
Magnus Grahn

Magnus Grahn är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sundsvall, Timrå, Bergeforsen, Ljustorp, Sörberge och Söråker.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Magnus Grahn
Marika Nousiainen mäklare
Marika Nousiainen

Jag är uppväxt i Sundsvall och har mycket god lokalkännedom och kan Sundsvalls gator utan och innan. Har förmedlat bostadsrätter i majoriteten av samtliga föreningar i Sundsvall och Timrå kommun. Förmedlar både villor och bostadsrätter sedan 2002. Med flera år i branschen har jag en bred erfarenhet av yrket. Efter att jobbat som fastighetsmäklare i Sundsvall i 18 år känner jag till områdets alla...

Mäklare Marika Nousiainen
Artagan Keskin mäklare
Artagan Keskin

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Artagan Keskin
Sara Österholm mäklare
Sara Österholm

Det viktigaste för mig som mäklare är nöjda och återkommande kunder. Jag drivs av att ingenting är omöjligt och värdesätter trygghet, tillgänglighet och engagemang väldigt högt. Min ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och med tydlig kommunikation, effektivitet, noggrannhet och med ett professionellt vägledande sätt hjälpa dem genom hela försäljningsprocessen. Tillsammans med ett...

Mäklare Sara Österholm
Mäklarbild saknas
Maria Högberg Westin

Maria Högberg Westin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sundsvall.

Mäklare Maria Högberg Westin
Mäklarbild saknas
Anna Lundqvist

Anna Lundqvist är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sundsvall.

Mäklare Anna Lundqvist
Mäklarbild saknas
Andreas Forsell

Andreas Forsell är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sundsvall.

Mäklare Andreas Forsell

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sundsvall.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
Nya Hamngatan 12
85105 Sundsvall

sundsvall@lansfast.se

060-535380

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.