MäklarOfferter
Sebastian Hanisch
BetygStjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jag vill att ni som säljare ska känna en trygghet genom hela processen. Allt från när vi ses första gången hemma hos er till avslutad försäljningen och i slutändan deklarationen som ska upprättas året därpå. Innan jag blev registrerad fastighetsmäklare har jag jobbat inom både bank och försäkring under fem år hos Länsförsäkringar (såklart) och har en bred kunskap inom dessa områden som ibland kan kännas lite kniviga. Sedan ser jag det som en stor fördel gentemot andra mäklarbyråer att vi på Länsförsäkringar har allt samlat under ett och samma tak - Bank, Försäkring och Fastighetsförmedling!

Förutom detta så är jag en glad person med ett sinne för humor och älskar sport, i synnerhet fotboll, som gärna kan diskuteras utöver själva bostadsförsäljningen :)

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Sebastian Hanisch, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Sebastian Hanisch samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Sebastian säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Mig går det alltid att nå per telefon eller via mail, är det så att jag inte skulle svara ringer jag upp eller mailar direkt när tillfälle ges. Jag vet själv hur frustrerande det kan vara när man önskar få tag på någon och sedan drar det ut på tiden eller ingen återkoppling ges över huvud taget.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vid en bostadsförsäljning exponeras objektet främst via digitala kanaler så som Hemnet, vår egen hemsida samt att annonsen går som ett sponsrat inlägg via Facebook och Instagram. Utöver detta sänds ett mail ut till intressenter som har anmält sitt intresse för en viss bostadstyp i ett specifikt område 1-2 timmar efter publicering. Jag brukar även arbeta med förlappar i samband med försäljningen. Det innebär att under den vecka som den första visningen kommer äga rum får grannskapet information om att ett objekt är Till Salu samt visningstiden. Vid fotografering anlitas alltid en professionell fotograf där jag närvarar när bostadsbilderna tas. Till visningen tar jag fram professionellt försäljningsmaterial i form av prospekt.

Rekommendationer (11)

Sebastian Hanisch har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 11 omdömen
Elin W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Strängnäs

Jag är väldigt nöjd med Sebastian. Han ingav stort förtroende, var flexibel och professionell. Jag kan absolut rekommendera honom.

Lars P.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Strängnäs

Sebastian är helt igenom superproffsig.

Anneli J.+6 mån.
Sålde villa i Strängnäs

Sebastian var mycket bra som mäklare, han höll en nära kontakt med oss under hela försäljningen. Han var kunnig och påläst och det kändes tryggt under hela försäljningen. Rekommenderas!

Tommy R.+6 mån.
Sålde villa i Strängnäs

Sebastian var jättebra som mäklare och han var skicklig och genomförde en snabb försäljning av vårt hus. Rekommenderar honom verkligen vidare till andra säljare!

Lämna omdöme

Här mäklar Sebastian Hanisch

Sebastian jobbar som mäklare i Eskilstuna, Strängnäs, Gnesta och Flen.

Objekttyper

Sebastian förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Sebastian erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Sebastian förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Sebastian

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Sebastian

Sebastian Hanisch är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling SträngnäsGyllenhjelmsgatan 18, 645 30 SträngnäsBrev strangnas@lansfast.seTelefon 0152 - 48 46 60
Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling MariefredNygatan 3A, 645 31 SträngnäsBrev mariefred@lansfast.seTelefon 0152 - 48 46 60
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare