Sebastian Hanisch, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred
Toppmäklare

Sebastian
Hanisch
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Sebastians rekommendationer

Om Sebastian Hanisch

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sebastian?

Jag vill att ni som säljare ska känna en trygghet genom hela processen. Allt från när vi ses första gången hemma hos er till avslutad försäljningen och i slutändan deklarationen som ska upprättas året därpå. Innan jag blev registrerad fastighetsmäklare har jag jobbat inom både bank och försäkring under fem år hos Länsförsäkringar (såklart) och har en bred kunskap inom dessa områden som ibland kan kännas lite kniviga. Sedan ser jag det som en stor fördel gentemot andra mäklarbyråer att vi på Länsförsäkringar har allt samlat under ett och samma tak - Bank, Försäkring och Fastighetsförmedling!

Förutom detta så är jag en glad person med ett sinne för humor och älskar sport, i synnerhet fotboll, som gärna kan diskuteras utöver själva bostadsförsäljningen :)

Vad skiljer Sebastian Hanisch från andra mäklare?

Mig går det alltid att nå per telefon eller via mail, är det så att jag inte skulle svara ringer jag upp eller mailar direkt när tillfälle ges. Jag vet själv hur frustrerande det kan vara när man önskar få tag på någon och sedan drar det ut på tiden eller ingen återkoppling ges över huvud taget.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I Strängnäs kommun talar vi verkligen om ett tillväxtområde där nyproduktionen haft stort inflytande de senaste åren. Med närhet till Södertälje och Stockholm föredrar många att flytta till ett bättre alternativ här i Strängnäs kommun och istället pendla till jobbet - snart är dessutom dubbelspåret klart med avgångar två gånger i timman! Det roliga är att nyproduktionen inte bara byggts i en ort utan Strängnäs, Mariefred och Stallarholmen har alla bidragit till tillväxten i Strängnäs kommun. Åkers Styckebruk har en del intressant framöver så Strängnäs kommun är verkligen ett område som kommer att växa ytterligare och bli attraktivare!

Hur marknadsför Sebastian sina bostadsförsäljningar?

Vid en bostadsförsäljning exponeras objektet främst via digitala kanaler så som Hemnet, HittaHem, Bovision, vår egen hemsida samt att annonsen går som ett sponsrat inlägg via Facebook och Instagram. Utöver detta sänds ett mail ut till intressenter som har anmält sitt intresse för en viss bostadstyp i ett specifikt område 1-2 timmar efter publicering. Jag brukar även arbeta med förlappar i samband med försäljningen. Det innebär att under den vecka som den första visningen kommer äga rum får grannskapet information om att ett objekt är Till Salu samt visningstiden. Vid fotografering anlitas alltid en professionell fotograf där jag närvarar när bostadsbilderna tas. Till visningen tar jag fram professionellt försäljningsmaterial i form av prospekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-02-07.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Sebastian säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Flen
 • Gnesta
 • Strängnäs
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Sebastian erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
SEBASTIANS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Sebastian Hanisch
är mäklare på

Är du Sebastian Hanisch?
Logga in och redigera din presentation här.