Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 8 i Kungsbacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kungsbacka!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Kungsbacka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jonas Eken mäklare
Jonas Eken

Vid förmedlingen av din bostad är det viktigaste för mig att ge trygg vägledning genom livets viktigaste affär, med hög tillgänglighet, transparens i affären och riktig kämpaglöd ser jag till att vi tillsammans når en lyckad affär. Jag har vuxit upp här i Kungsbacka och har lokalkännedomen sedan barnsben och mycket god kunskap om den lokala marknaden. På vårt kontor arbetar jag tillsammans med...

Mäklare Jonas Eken
Mäklarbild saknas
Sara Henning

Sara Henning är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Sara Henning
Mäklarbild saknas
Tomas Johansson

Tomas Johansson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Tomas Johansson
Mäklarbild saknas
Anna Åkesson

Anna Åkesson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Anna Åkesson
Mäklarbild saknas
Axel Nilsson

Axel Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Axel Nilsson
Mäklarbild saknas
Kristian Winsnes

Kristian Winsnes är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Kristian Winsnes
Mäklarbild saknas
Philipp Bisping

Philipp Bisping är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Philipp Bisping
Mäklarbild saknas
Emma Olin

Emma Olin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Emma Olin
Mäklarbild saknas
Elin-Marie Söderlund

Elin-Marie Söderlund är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Kungsbacka, Lundby, Säve, Tuve och Varberg.

Mäklare Elin-Marie Söderlund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kungsbacka.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka

kungsbacka@lansfast.se

0300-32 33 44

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.