MäklarOfferter
Petra Nilbo
BetygStjärna3,7/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Mitt mål är att du som säljare skall bli 100%-igt nöjd och du skall känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen samtidigt som du som säljare skall få högsta möjliga slutpris och en bra köpare.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Petra Nilbo, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Petra Nilbo samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Petra säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Då vi är marknadsledande i området Näset-Önnered samt södra Skärgåden får vi hela tiden önskemål från människor som vill bo där. Jag har arbetat som mäklare i 16 år och har därför stor erfarenhet och har dessutom byggteknisk grund och är civilekonom. Innan jag blev mäklare jobbade jag i tio år med försäljning. När ni väljer mig får du en 100%-igt engagerad och tillgänglig (!) mäklare. Jag älskar mitt jobb vilket ger bra resultat och jag ligger i topp alla år försäljningsmässigt. Allt jag gör, gör jag med mycket energi och i positiv anda.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi arbetar med mycket och bred marknadsföring. Bl.a. arbetar vi med sex stycken internetkanaler. Vi delar lappar i brevlådorna. Väldigt många flyttar inom närområdet eller känner folk som vill flytta dit. En mycket stor andel av försäljningarna går direkt till vårt stora och uppdaterade spekulantregister. Självklart använder vi oss av professionella fotografer och man får en konsultation av stylist om man önskar. Vi jobbar med visningar i världsklass och bokade visningar. Visningsbroschyrerna är snygga och ger ett proffsigt intryck. Varje marknadsplan anpassar vi efter vår kunds behov så det blir optimalt för just den försäljningen. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer.

Rekommendationer (8)

Petra Nilbo har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna3,7 / 5Baserat på 12 omdömen
Josefin H.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Önnered

Petra skötte allt bra.

Ester K.+6 mån.
Sålde villa på Näset

Vi anlitade Petra för hon har sålt mycket i området och det kändes viktigt för oss att hon hittade rätt köpare. Hon sålde innan ordinarie visning, så det gick fort. Vi blev väldigt nöjda med Petra som mäklare och vill gärna rekommendera henne vidare till andra säljare.

Karin M.+6 mån.
Sålde villa i Södra Skärgården

Petra Nilbo skötte försäljningen bra, hon är som en mäklare ska vara. Jag blev absolut nöjd och jag rekommenderar andra att välja Petra som mäklare!

Lars S.+6 mån.
Sålde villa på Näset

Petra Nilbo var fantastisk! Hon lyssnade till våra behov och vad vi var ute efter. Hon kom även med egna bra idéer. Det märktes på henne att hon har många erfarenheter och mycket bra koll på området. Vi fick mer än vad vi hoppats på och vi rekommenderar Petra varmt vidare!

Lämna omdöme

Här mäklar Petra Nilbo

Petra jobbar som mäklare i Göteborg.

Objekttyper

Petra förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Petra erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Petra

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Petra

Petra Nilbo är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,1/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg VästerAskims Verkstadsväg 17, 436 34 AskimBrev gbg.vaster@lansfast.seTelefon 031 - 45 11 11
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare