Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Vi är Sveriges snabbast växande mäklarbyrå. Dessutom har vi vunnit priset "Sveriges nöjdaste kunder" de senaste 5 åren enligt mätning av SKI.

Vi brinner för att varje affär skall avslutas med både nöjda säljare och köpare, Varje affär är unik och ingen den andra lik.

Vill ni höra mer hur vi anser en lyckad affär utförs så hör gärna av er så berättar vi!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Göteborg Centrum
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Elias A Rabogliatti mäklare
Elias A Rabogliatti

Människor i min omgivning definierar mig som en stabil och orädd personkännare. Jag är mycket angelägen om hög transparens mellan köpare och säljare under hela processen. På så sätt skapar vi hög kvalitet och god kommunikation i affärens alla led. Mycket viktigt är också att sätta rätt förväntningar för att sedan kunna överträffa dessa. Det är vad jag skulle förvänta mig som säljare varpå vad...

Mäklare Elias A Rabogliatti
Ivan Petkovski mäklare
Ivan Petkovski

Med mer än 12 års erfarenhet inom försäljningsbranschen anser jag att nyckeln till en lyckad affär är engagemang, kunskap och hög servicekänsla. För mig är det inte bara resultatet som är det viktiga utan även vägen dit. Min ambition är att du som säljare ska kunna känna dig trygg genom hela processen, för att sedan få marknaden bästa pris - för just din bostad!

Mäklare Ivan Petkovski
Adam Frostelind mäklare
Adam Frostelind

Jag jobbar lokalt i Centrala Göteborg. Att jobba just här har alltid var en självklarhet för mig då jag är född och uppväxt i staden och känner till alla områden mycket väl. Genom att specialisera mig på bostadsrätter här bidrar det till att jag kan representera både köpa och säljare i några av de största affärerna i livet, på bästa sätt. Genom att lägga hundra procent fokus på de affärer som...

Mäklare Adam Frostelind
Simon Hultström mäklare
Simon Hultström

Jag förmedlar bostadsrätter i Göteborgs innerstad. I mitt arbete som fastighetsmäklare drivs jag av ett stort engagemang och förstår vikten av god lyhördhet samt god återkoppling till mina kunder. Detta eftersom bostadsförsäljningen är bland de största affärer man gör i livet och för mig är det väldigt viktigt att överträffa mina kunders förväntningar och göra dem helt nöjda. Att samtliga mina...

Mäklare Simon Hultström
Mäklarbild saknas
Elin Thorsson

Elin Thorsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Annedal, Björkekärr, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Haga, Härlanda, Johanneberg, Masthugget, Älvsborg och Örgryte.

Mäklare Elin Thorsson
Mäklarbild saknas
Sebastian Wiik

Sebastian Wiik är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Angered, Annedal, Askim, Backa, Bergsjön, Bergum, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Gunnared, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Haga, Härlanda,...

Mäklare Sebastian Wiik
Mäklarbild saknas
Denice Deluli

Denice Deluli är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Annedal, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Vasa, Haga, Johanneberg, Masthugget och Älvsborg.

Mäklare Denice Deluli

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Göteborg.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Kungsgatan 56
41108 Göteborg

gbg.centrum@lansfast.se

031-708 66 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.